Myyfamily 9+2 yim var mı benim gibi açlıktan midesi kazınan ama çok fazla yemiş gibi de şişkinlik hisseden
minikari Myyfamily ben özellikle iki haftadır çekiyorum bunu ama son 3 4 gündür aşırı midem ağrıyor kazınıyor açım ama şişmişim gibi de yemek yiyemiyorum hiç bir şey canım istemiyor mide bulantısı ağrısı her şey var 🥲🥲
Busra2013 Myyfamily 23 hafta oldum ilk haftadan beri ayni🙄icim hep yorgun boguluom sanki sisiyorum hele kahvaltidan sonra carpinti bile oluo sisiyorum nefes aalmiyorum soda iciyorum iki gaz cikio rahatliom sonra geri ayni🙄
MMatildaa Myyfamily bence geçmiyor ne yapsakta hepsi geçici çözümler ben o haftalarda o kazınmadan dolayi 4-5 kilo almistim 😂😂😂daha da veremedim
Myyfamily Kitapkolik660_ içiyorum hatta bazen günde 2.3 bile oluyor o an etki ediyor hemen sonrasında yine başlıyor
Myyfamily minikari ayy evet beni anlattınız açım birşey istemiyorum midem kazınıyor ama siskinlikten lokma yicek durumum yok halbuki ilk hamileliğimde hamile olduğumu unutuyordum siz kaç haftalık sınız
minikari Myyfamily bende sata göre şuan 10+3 normal de iştahlı biriydim yemek yiyebildiğim günleri özledim daha şimdiden 😂 mahvoldum ve üzülüyorum bir yandan çünkü düzenli beslenemiyorum sağlıklı beslenemiyorum ama doktorum önemli değil depolarından besleniyor bebek dedi ama içim rahat etmiyor midem aşırı kötü ne yapsam da fayda etmedi
Myyfamily Busra2013 ayy geçmemiş sizinki daha,evet şişkinlik ten dolayı kalkıp birşey yapacak halim olmuyor çok ağırlaşmış hissediyorum,yemeği bile zorla yapıyorum artık bende soda içiyorum o an rahatlatıyor sonrasında yine başlıyor
Busra2013 Myyfamily aynen valla kansizlikta var iki egilin bukilim kalbim agzima gelio mide zaten siskin nefes vermio dogursamda duzelsem Diom insallah duzelirim sanki hic duzelmick gibi
Myyfamily Busra2013 Allah’ım sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin,ben daha şimdiden normal zamanlarımı unuttum sanki hep böyle sismisim gibi hissediyorum 🥲
Myyfamily minikari bende iştahlıydım gördüğüm herşeyden canım çeker alırdım 🙂 ama şimdi en sevdiğim şeyleri dahi alasim gelmiyor aldığım zamanda dolapta çürüyor 🥲 bende düzgün beslenemiyorum ilk çocuğumda her gün sabah yumurta öğleyin yoğurt akşam yatmadan süt içerdim kuruyemişleri bol bol tuketirdim ama şimdi yumurta yoğurt hele sütü hiç göresim gelmiyor faydalı hicbirseyi tuketmiyorum şu an umarım düzeliriz 🌺
minikari Myyfamily aynı şekilde sizde beni anlattınız ben de hiç yiyemiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah bu durumda geçer hemen ve yiyebiliriz tüm sağlıklı olan besinleri Allahım bize de herkese de kolaylık versin 🌸🤲🏻🌸