Gmzle Kızlar martta elimi dokundurdugumda ağrıyan bi şey gelmişti ultrason temiz çıktı o yuvarlak şeyde geçmiş ama üst tarafında ağrı var koltuk altıma da vuruyor yarın tekrar doktora gidicem bu arada kasımda emzirmeyi bıraktım korkuyorum neden geçmedi Hla
Sarees Gmzle benim 3 senedir öyle , sürekli ağrıyor ama ultrason temiz çıkıyor çok şükür . Bu yaşlarda hormonlardan oluyor demişti doktor içinizi ferah tutun 🙏 ama yine de farklı bi yere daha gidip baktırın isterseniz içiniz rahat etsin
-_MorKaka_- Gmzle korkmayın meme dokusu ele geliyorr ağrıması da normal,ben 6 ayda bir meme kontrolüne gidip ultrason çektiriyorum,bı kaç ay önce aynı şikayetle gittim doktor eline gelen şey meme dokusudur ara ara sıvı gelebilir buda çok normal demişti
Gmzle Gmzle elime üst taraflarda şerit gibi biseyler geliyor martta ultrason temiz çıkmıştı yine de korkuyorum
Gmzle Sarees bende kasımda emzirmeyi bıraktım şubatta ağrım başladı ultrasona girdim temiz çıktı şükür bu sefer üst tarafında ağrı var elime şerit şeklinde bisey geliyor meme dokusudur insallah bisey olsaydı ultrasonda çıkardı demi
Gmzle -_MorKaka_- bende sıvı gelmiyor elime ama üst tarafta şerit gibi şey geliyor elime bide ağrıyor Hla ne zmn geçer