Cicekliannee Elifinizz5461 kanamanız mı başladı. Ben de 30 haziranda 5 haftalık bir düşük yaşadım da aşırı yoğun pıhtılı kanama süreci geçirdim
Elifinizz5461 Cicekliannee evet aynen kanama başladı bende 30 mayısta öğrenmiştim 2-3 gün sonra kanama başladı size de çok geçmiş olsun anlıyorum yani bende yaşadığım için biliyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağıma alırız bir gün 🌸
Parek00 Annekuzusu123 evet, ama siz çoğu miniğin cinsiyerini bilmişsiniz formlarda görmüştüm :) Neye göre bakıyorsunuz
Cicekliannee Elifinizz5461 amiin çok teşekkür ederimm. Hepimize inşallah. Sizin de mi ilk düşüktü. Başka evladınız var mı
Elifinizz5461 Cicekliannee Amin inşallah bu ikinci düşüğüm oldu başka çocuğum yok ilk gebeliğimdi yani
Cicekliannee Cicekliannee yaa anladım çok geçmiş olsun. Benim de ilk düşüğüm oldu. Nasıl bir yol izlenir hiç bilmiyorum. Kendi doktoruma da yarın gideceğim neden oldu niye oldu diye
Elif_esra43 e_kardelenn merhaba bir gün sonra tekrar kan verdim 50 çıkmıştı sonuç sonra da bir hafta bekledik kese göründü zaten
Meral_63 Parek00 değerim önce 2.30.cikti yok dedim ama test alıp evd geldim diğer gün yaptığım da test silik çıktı kan vermeye gitim hemen değerim 6 çıkmıştı küçük mucizem oldu Rabbime hamdolsun şimdi 22 haftalık hamileyim 🥲
Bsrbsrrr Parek00 bende 55 le öğrenmiştim zaman geçmez gibi geliyo ama geçiyoda 2 günde bir kan verin artışa bakın