minikksu Morrinah merhaba gebeliğiniz devam etti mi ? 2 gün sonra değer kaç geldi bende transfer oldum testlerde çift çizgi silik ama kanda sizin değerle aynı çıktı tutmadı diye çok üzülüyorum
Morrinah minikksu 30+2yiz ben sonrasında kan vermedim adetimin ilk günü kan verdiğimde 140 çıkmıştı regle 4 kala öğrenmiştim stress yapmayın bolca dinlenin kanama ve ağrı olmadığı sürece allah izin verirse hiç bişey olmaz
mamacitaa_ Parek00 sorunun eski tarihli olduğunu sonradan fark ettim 😅 çok sevindim Allah bağışlasın 🥰
Parek00 mamacitaa_ Çok Sağolun evet haklısınız bu arada mutlaka ilk kan verildiği yerde yeniden vermek lazımmış
Cansu424 Eski tarihliymiş ama bende yazayım 🙈sanırım Rekor bende değerim 11 aslında kendimi tutup kan vermeye gitmeyecektim beklicektim hata yaptım çok düşük gelince şuan üzgünüm 3. Hafta 3 günlük oluyor adete göre inşallah yükselir.
minikksu Morrinah tüp bebek o yüzden biraz korkuyorum negatif dediler önce sonra artabilir dediler kanamam hiç olmadı 15i regli günüm inşallah yükselir ya
Parek00 Annekuzusu123 Çok şükür bizde 2 aylık olduk.:) Siz bizim cinsiyet tahminimizi yapmış mıydınız ben mı yanlış hatırlıyorum :)
Cicekliannee Elifinizz5461 kanamanız mı başladı. Ben de 30 haziranda 5 haftalık bir düşük yaşadım da aşırı yoğun pıhtılı kanama süreci geçirdim