reyhan03K Cotanakk gözün aydın canım benim Rabbim isteyen her kuluna gönlündeki nasip etsin inşallah 🙏 bende dahil banada dua et oğluşum olsun
GULLMOMMY Cotanakk cnm fetal dna ne zman yapılıyor bana biraz bilgi verirmisin rica etsem nelere bakılıyor
Cotanakk GULLMOMMY 9. Haftadan sonra yapılıyor. Down sendromu, trizomi 18,21,16 vs gibi tam adlarını bilmediğim bir sürü genetik anomaliye bakıyorlar bebek DNA’sından. Ve cinsiyeti söylüyorlar.
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp bana da doktor kız dedi ama erkek hissedyorum napıcaz 😂 2 kız gebeliği yaşadım bu bammbaşka
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 canım doktor bana da kız diyor ben bacak arası falan görmedim kız diyor ama ben erkek hissediyorum herşeyim erkek bebeği gösteriyor inşallah yanilirlar oğlum olur
Nurellaaaaaaa1212 reyhan03K ya ben kız istiyorum zaten ama bende bacak arasını görmedim. Yüzde 99 ama alısveriş yapma dedi. Ama gören kız değil bu diyor bir de 2 kızımda da ciddi anlamda cok zordu hamileliğim ağrılı ödemli falan bunda hiç öyle değilim o kadar rahatım ki yani unutuyorum hamileliğimi
hayirlisi06 reyhan03K canım nasılsın dr a gittin mi gebeliğin farklıydı cinsiyetini öğrendin mi.. Benim mide bulantısı başladı çok üzgünüm