Cennetkokulumeleklerinannesi Selam biz bugün 11+2 haftalık olduk 3 kızım var 4.hamileliğim cuma günü randevum var 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli çok özledim hiç bir bulantım yok belirtim yok sanki hamile değilim herşey yiyorum ama kilo almadım hiç 7 Eylül gösteriyor son tarih ama sezeryan olduğu için büyük ihtimalle Ağustos’un ortasında olur mümkün olursa 16 Ağustos olsun isteyeceğim babamızın doğum günü ogün
Msbem Cennetkokulumeleklerinannesi inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🤲🏻 Benim 2 normal 1 sezeryan Doğum oldu bununla Beraber ikinci sezeryan olucak nasipse
Dilek25 Tugba2034 Şişli hamidiye etfal canım sarıyere taşındı benim oturduğum Yere büyük kolaylık oldu böyle olması
Suhammeh Biz de bugün 10+2 olduk çok şükür bu haftalarda pek bişey kalmadı sık idrara çıkma ve göğüs sızı ara ara giren kasık ağrısı dışında pek bir sorunumuz kalmadı bu 2. Bebeğim İnşaAllah
Tugba2034 Dilek25 bende istanbula tayin isteyecegim de haziranda. Anadolu yakasi dusunuyorum ama ben. Orada duzen kuralim istiyorum
12467990 Bende Ayşe ikinci hamileleliğim 9 haftanın içindeyim soğan kahve ve salçadan tiksindim kusmam Yok inş tez zamanda tiksinmelerimde geçer
Dilek25 12467990 inşallah canım bende Türk kahvesi çok severdim şimdi içmiyorum ondan da tiksinirim diye hiç canım istemiyo
Dilek25 Sumeye öyle deme canım geçicek inşallah iyi düşün iyi olsun zor Bi durum ya Allah yardımcın olsun 😑
Sumeye Dilek25 allah razı olsun canım annem ablam hiç biri böyle değildi ya diyorlar bilmiyoruz senin ki niye böyle