Sidelya Elwing6 olurda ankaradayken doğum yaparsam diye 12 haftadan önce muayene oluyum dedim ama sonuç hoş değil 🤷🏽♀️
Dilek25 Sidelya aslan burcuda fena iki kardeşimde aslan maşallahları var 😂 ikiside benim dediğim dedik inatçı lider burç zaten bakalım seninkiler nasıl olacak 🤗
Sidelya Dilek25 yükselenleri uysal bi burç olur inşallah ben de oğlak burcuyum ve inatçıyım evde ortalık karışır 😂😂
Dilek25 Hazalimo bende öyle diyorum. Düşünsene ek gısaya geçiyoruz demediğimiz hiçbirşeyi kabul etmiyor 🙊
Elwing6 Hazalimo kizlar daha simdiden dogumla iligli nasil bir seyler soyluyorlar vajinal muaynne mi yaptilar? Ben bir de ozele gidiyrum ama vajinal muaynnr vs.yapilmadi hic.. ultrasonla karindan bakiliyor simdiden rahminize mi bakiyorlar
Dilek25 Elwing6 canım ben devlet hastanesine gidiyorum en başından beri. Şimdiye kadar hep ultrason la bakıldı bana. Eğitim araştırma hastanesi olduğu için kendimi güvende hissediyorum kontrol esnasında doktorum da çok iyi Allaha şükür.
Hazalimo Elwing6 yok ben hiç alttan Muayne olmadım doktorum zorda kalmadıkça alttan bakmama taraftarı o konuda rahatım ben doktorum erkek ve çok memnunum ☺️
Hazalimo Sidelya benim eşim Aslan inatçı dediğim dedik çaldığım düdük otorite kurmaya bayılır lider ruhlu 🥴
Sidelya Hazalimo en çok korktuğum özellik ben baya inatçı bi insanım zaten bu ev iki inatçı miniği daha nasıl kaldırır bilmiyorum 😅
Msbem Bizde 10 haftalık olduk bugün 🤲🏻 İsmim melek 32 yaşımdayım 3 oğlum var bu dördüncü hamileliğim Sakarya’da yaşıyorum ☺️ Benimde miğde bulantısı istifra vardı ve çok erken başlamıştı ilaç kullanıyorum baya hafifledi şükür ama hala iştahlı yiyemiyorum zaten kilolu hamile kaldım yemesem daha iyi 🙈 72 ile başladım hamileliğime 😵 en son 10 gün önce gittim doktora bu Çarşamba tekrar kontrolüm var bende çöl sabırsızım her hafta gitmek istiyorum bişey olur diye çok korkuyorum Doğum 15 Eylül gösteriyor ama sezeryan olacağı için Eylül’ün ilk haftası olur tahminen inşallah 🤲🏻 Cinsiyet için de heyecan çok rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah kalbimden geçen duama dökülen kız olması 💓 bana bir yandaş lazım artık evde ☺️
Msbem Msbem birde tansiyon um düşüyor o beni zorluyor çok başım sürekli sersem gibi sanırım o açlıktan geçen iki gün benimde migrenim tuttu çok zor oluyor geçti şükür
Cennetkokulumeleklerinannesi Msbem rabbim gönlüne göre versin inş cnm rabbim bir prenses nasip etsin benimde 3 kızım var 4.ye hamileyim inş benimde bir paşam olur benimde sezeryan 4. Ü olacak sezeryan seninde
mk123 mrb arkadaşlar bende bugün 11+2 oldum 28nde kontrolum var ins o zmna kdr bir tahminde bulunablr dr cinsiyet için, cok merak ediom, bende bulantı istahsizlik cok var 4 kilo verdim
Msbem Cennetkokulumeleklerinannesi inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🤲🏻 Benim 2 normal 1 sezeryan Doğum oldu bununla Beraber ikinci sezeryan olucak nasipse