Ekintos Nurellaaaaaaa1212 bunu duymak içimi rahatlattı teşekkur ederim. Daha önce siz gidip bebeği göremeyince doktorunuz olumsuz bi şey demiş miydi?
Nurellaaaaaaa1212 Ekintos evet sağlıksız kese kücük kürtaj öneriyorum dedi bende hayır bişey olsa kanamam vs olur diye düşündüm hiç şikayetim yoktu. İnat edip bekledim gidip gördüm bebeğimi
Ekintos Arzu19988 tüp bebek oldugu için mi böyle konusuyor bilmiyorum. Bu haftada senin artık alttan muayenede bebeği kesin görmen gerekirdi dedi
Ekintos Muzikcianne maalesef yine bebeği göremedik keseye göre 6+3 kese büyümüş bebek yok nolur nolmaz diye 1 hafta bekleyelim dedi ama bariz bi şekilde olumsuz
Meleklerim5 Ekintos kese ne kadar büyümüş? Kese güzel büyüyorsa biraz daha bekle benim de ilk tüp bebekte öyle oldu 8-9.haftaya kadar göremeyince kürtaj etti şuan benimde kese güzel büyümüyo 6 günde 0.34 den 0.68 e çıkmış benimde sağlıksız gebelik gibi duruyor
Prensiminannesiyim Ekintos 8.haftanın sonlarıydı geç döllenme dedi doktorumuz başka doktora kalsa alıyodu daha 5.haftada
Ekintos Prensiminannesiyim şu an kaçıncı haftadasınız, benim haftaya da gözükmez ise ilaç ile kürtaj olacak
Prensiminannesiyim Ekintos ben doğum yaptım canım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi inşallah seninde hakkında hayırlısı olur tek doktorla kalma bi kaç doktora daha git