Deleted33000 GirlandBoy_Mom inşallah canım ama benim bugün de sancım geçmedi bugün de yaşadığım yerdeki kadın doğuma gideceğim serum yaparsa en azından evime yakın
Burnosunn_annesi [silindi] dün geceden hic uyuyamadım bacım midemcok kötü ağrıyordu durup bırkaıyo bulantı hissi geliyo şimdi biraz iyi süt falan içtim üşüttüm galiba beni mahvetti ama🥺
[silindi] Burnosunn_annesi 2. çıkıyor kuzum işte geçen söylemiştim ya. Patlamadı daha patlasa biraz rahatlıcaz da
Burnosunn_annesi [silindi] oy maşallah çıksın inci gibi dişleri olsun prensesimin🤲🏻🥰bol bol annesini ısırsın hazırlık olur önceden🥲🥲
[silindi] Burnosunn_annesi tek dişiyle ısırıyor parmağımı, bugün parmağımı çekip kendi elini soktum ağzına elini ısırdı ağladı :))))
KumpirsMom @GirlandBoy_Mom @Burnosunn_annesi @[silindi] iyiki varsınız dediğiniz şeyleri istedim eşimden getirdi yiyorum artık inşallah düzelir cumartesiye kadar kilosu 🥹
Burnosunn_annesi KumpirsMom ye aşkım ye şifa kilo olsun bebişe Allah’ın izniyle bol bol ye kefir de iç bak nasıl tosbik olcak🤲🏻🥰😍