Parinas Blackkk internetten belirtilere bakın varsa yaptırabilirsiniz. Bebeğin iri olması önden gitmesi, sizin yine aynı şekilde çok kilo almanız, aşırı susama vs bir çok belirti var onlara bi bakın bence
Blackkk Parinas bebeğim 1 hafta geride benim kilo alımım durdu 1 ay önce şuan sabit gidiyorum sadece 2 gündür ağız kuruluğum var
Burcutku Srukiye benım sonuçlar hala çıkmadı yani e nabıza düşmedi ne yapsam bilemedim çok merak ediyorum
Parinas Blackkk ağız kuruluğu havalar ısındığı içinde olabilir. Yeterli miktarda su tüketmeye çalışın yine de
Srukiye NoName_ referans aralığına göre iyi sanırım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🍀
Burcutku Srukiye 2 Haziran pazartesi günü canım aşırı bi yoğunluk vardı belkide ondan çıkmadı sabah ta çıkmamış olursa ararım bi hastaneyı
Srukiye susaMom_ az önce doktordan çıktım sonuçların normal, herhangi bir sorun yok dedi. Ama tabi yine de ileride herhangi bir şeker sorunu olmaması için dikkat edersin genel olarak dedi.
susaMom_ Srukiye Evet evet gayet normal sonuçların yine de çok şekerli tüketmemeye çalışırsın ama çokta önemli değil kaçamak yapabilirsin canım 😅