Kbr-cnbrc 30+1 den günaydın hanımlarrr 🌸 nasipse 2. Bebişi bekliyoruz kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi ufak tefek şeyler kaldı hastane cantam hazır değil daha.sezeryan olucak sizler neler yaptınız doğum tarihi alan var mı hazırlıklar ne durumda?
Denizlina09 Kbr-cnbrc 30+3 den merhabaaa bende 2. bebeğimi bekliyorum. Siz hızlısınız maşallah ben daha çamaşırlarını falan yıkamadım. Benimde doğum sezaryen doktorum temmuz sonu alırız dedi. Bir yandan çalışıyorum baya yoğun ve yorucu geçiyor. Cinsiyeti ne bebeğinizin :)
Supermom488 Kbr-cnbrc 31.haftadan merhaba bende diğer arkadaşlar gibi henüz alışverişi bile tamamlamadim😁 doğum şekli henüz belli değil çünkü bebeğim dönmemiş
anneoluyorumm13 Kbr-cnbrc 32+2den merhaba herşey hazır hastane çantasıda hazır bayramdan sonra halıları yıkamaya göndericem yardımcı abla gelicek mutfak dolapları camlar koltuk perde temizlendi mi artık derin nefes alıp arkama yaslanabilirim 😁😁
btl-34 Kbr-cnbrc 29+3 üç üm bende ikinci doğumum olacak ve sezeryan. Ağustosun 5-10 arası olarak tarih konuşuldu. İlk bebeğim erkek bu da erkek 🥰 abimizden kalanlar olduğu için alışveriş sıkıntımız pek yok. Ama tabi hiç biri yıkanıp ütülenmedi. Bayramdan sonra yapmayı planlıyorum 😊
Kbr-cnbrc Denizlina09 erken doğum tehlikem var canım o yüzden son zamanlara bırakmak istemedim 🥰 erkek cinsiyeti senin?
Meltemzel 30+0 dan merabalarrr 🫠🩷 maşallah çok hızlısınızz ben daha alışverişini bitiremediimmm nasipse kızım olcak inşallah
Kbr-cnbrc Meltemzel sağlıkla al inşallah prensesi kucağına cnm erken doğum olabilir diye halletmek zorunda kaldım ben 🥰🥰
Meltemzel Kbr-cnbrc en iyisini yapmışsın için rahat olur en azından 🫠 bende başlasam diyorum sonra erken mi ki diyorumm bu gidişlee yapmam zaman alcak☺️
Kbr-cnbrc Meltemzel daha da ağırlaşmadan yap yavaştan başla en azından daha erken değil bence zamanı geldi diye düşünüyorum 😊
Meltemzel Kbr-cnbrc ay evett doğru söylüyorsunuz ama bir ton eksiğiiim bar hala bayramdan sonra inşallah başlayacağım tamamlamaya sizin neden erken doğum riskiniz var🤍
Kbr-cnbrc Denizlina09 rahim ağzı kısalığı var canım bide ilk doğumumda erken doğdu 33+3 de o yüzden tedbiri bırakamıyorum elden 🥰
Kbr-cnbrc Supermom488 döner canım daha zamanımız var Rabbim sağlıkla kavuştursun önemli olan o 🌸 isim buldunuz mu biz hala bulamadık 😁
Supermom488 Kbr-cnbrc bizim isimler yıllar öncesinde belliydi eşimle 7 yıl sevgiliydik o süreçte oğlumuz olursa Ali Hamza kızımız olursa Asel şura koymak istiyorduk Allah nasip etti bı kızımız olucak şimdi kime Ali Hamza ismini soylediysem çok demode buluyor ama benim için anlamı daha önemli Allah’ın kılıcı ve aslanı anlamına geliyor
Denizlina09 Kbr-cnbrc evet Çınar Aslan koyacağız insallah kızımın ismi de iki isim Deniz Lina hak geçmesin dedik🤣
Kbr-cnbrc Meltemzel rahim ağzı kısalığım var bide ilk doğumum da erken oldu bununda erken doğma ihtimali var dedi doktorum
Kbr-cnbrc Supermom488 herkes her ismi beğenicek diye birşey yok canım insanlar bazen can sıkmak için bile yorum yapıyorlar malesef sizin için cok güzel bir geçmiş olsun 7 yıl az değil bizde eşimle 8 yıl sevgililikden sonra evlendik cok başkadır bunun tadı 🥰 kızınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Iffetnur_ahsen Supermom488 çok güzel ismi bence şimdiki isimler çok anlamsız bizde huzeyfe koyacağız inşaAllah Peygamber efendimizin sohbetine katılan kişilere deniyor
Kbr-cnbrc anneoluyorumm13 ohh mis miss baya rahatlamışsın sen temizlik kısmıda olur inşallah bende bayramdan sonra o işleri halledicem inşallah 😊😊
anneoluyorumm13 Kbr-cnbrc ay halledelim aklımız rahat olsun rahat rahat yatar dinleniriz son zamanlar 😁😁