AysegulGokmen Hamilelikte diş ağrısı çekenin var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz 3 gündür çok kötüyüm artık dayanamıyorum
Hayalimkizim AysegulGokmen tam 5 gün uyumadım kanal tedavisi dişim çürümüş günde 4 kere parol içtim işe yaramadı çok şükür doktorumun onayıyla dişim çekildi rahatladım
Lara_07 AysegulGokmen Nisak dün dişöideydim kanal tedavisi yaptırıyorum parol diş ağrısını kesmez dedi apranax kullanıyorum ama hamilelik veya emzirme durumum yok yine bir doktor tavsiyesi alın sumak cezvede kaynatıp gargsrs iltihaba iyi gelmişti
Nisak Parol icebilirsin buz koyabilirsin. Cok kotuysen enfeksiyon durumu varsa dr ile gorusmeni oneririm haftan uygunsa tedaviyi onayliyorlar
Herseydenbiktim AysegulGokmen Korkma en doğru olanini söylerler ben 20 haftalikken 20lik dişimi çektirdim doktor onayi ile bazen dis ağrısının boyutu tahammül edilemez oluyor, Allah şifa versin💖
AysegulGokmen babyandmom__ akşam üzeri yaptım ama bir faydasını göremedim buz da tutuyorum tuzlu suyla gargarada yaptım ama bugün daha çok ağrımaya başladı normal mi bilmiyorum da
Nisak Bende ilk gebeligimde dis tedavisi yaptirmak hatta cektirmek zorunda kaldım bi sorun yasamadim icini ferah tut bi sıkıntı olmaz insallah
babyandmom__ AysegulGokmen O dönemde bende de çok oluyordu diş ağrısı hatta o dişim kırıldı şuan. Doktor hiçbir müdahale yapmıyor maalesef
Lilibebiko AysegulGokmen suyu kaynat canım şişe yada kavanozun içine koy ince bir bezle ağrıyan dişinin oraya yanağına koy inan bana çok faydası olur hamilelik boyun 6 tane dişim gitti benim birinde apsemi atmamda yardımcı oldu sıcak su
Lara_07 Hayalimkizim bende kanal olan dişim ağrı yaptı enfeksiyon olısmus endodonti uzmanına git dediler tekrar içini boşaltıp kanal tedavisi uyguladı ve parol ağrı kesmez dedi. Çekim şart mıydı peki başka çare kalmamış mıydı
AysegulGokmen Lara_07 ben sednc0 sanırım benim de 20lik dişim ama emin değilim sağ tarafım yok gibi şuan
AysegulGokmen YavruKurtveAnnesi çok teşekkür ederim 🫶 karanfilde denedim ama sanırım iltihap kaptı ondan işe yaramıyor diye düşünüyorum
_Melikedlk AysegulGokmen bende sizin gibi çekiyoruz ağrıdığı an peçeteye karanfil yağı koyup dişin üstüne koyuyorum uyuşturup ağrısını dindiriyor
_Melikedlk AysegulGokmen orada varmı bilmiyorum ben trendyoldan alıyordum belki dediğiniz yerde vardır