kelebeginannesi_ adatuna doğru normalde takılmam böyle şeylere de şehir dışında doğum yapıcam 3 saat mesafe birden erken gelir de yetişemezsem falan diye tedirginlik oluştu
anneyimanneee kelebeginannesi_ İlk gebeligimde çok oturmustum. Hareketli değildim. Bunda her günüm hareketli olduğu halde bu kadar uzadı. Ters köşe oldu baya🫢
kelebeginannesi_ anneyimanneee hiç belli olmuyor valla bende bunda bi bebeyle perişan oldum sürekli bi hareket bakalım nasıl olacak 😂🥹
Parinas kelebeginannesi_ öyle oluyor gerçekten benim de öyle olmuştu. Vücut alışık diye herhalde çabuk ilerliyor. Siz evde çok beklemeyeceksiniz mecburen
pibpivpivahmedmuhsin kelebeginannesi_ Oğlum 40+3 de sezaryenle zorla doğdu. Doğmak bilmedi yani. Beklesek 1 ay daha kalırdı.
GizemY95 Oğlumu 39.haftada zorla aldık 😃 Dedim artık yeter çıksın, ağır oldu iyice. herşeyi de yerindeydi çok şükür hemen 39 olduğum gibi aldık yavrumu 🥰😍
kelebeginannesi_ GizemY95 son haftalar çok zor oluyor ya bide sıcaklara falan denk gelince doğsa artık diyosun sağlıkla büyüsün 🥹💖
Esma006 kelebeginannesi_ tam tersi diyeni duydum 9 ay 10 gün diyorlar hurafe aslında ama sezeryan vs de girince araya 38 en erken galiba ya
kelebeginannesi_ Esma006 valla normal olsun istiyorum inşallah öyle olur bu doğumum da bakalım bekliycez daha 28 haftayım zaten sağlıkla doğsun önemli olan o 🥹
ikibebisannesii_45 kelebeginannesi_ ben de oğlumu 38+5 te suni sancıyla doğurdum. Öyle bir şey yok bence ama çevremdekilerin hep 37 de geldi oğulları.
kelebeginannesi_ ikibebisannesii_45 değişiyor demek ki kişiye göre yapıyla falan alakalı heralde yazanların doğumları hep yakın haftalar
Nilayy95 kelebeginannesi_ tamamen bebişle alakalı. Aslında geç gelir derler fakat ablam iki oğlunuda 36.haftada doğum yaptı. Normal doğum. Bende 37+2 de yaptım