kelebeginannesi_ ikinci gebeliğim ilkinde 38+5 normal doğum yapmıştım kız bebek şimdi oğlum olacak Allah izin verirse herkes erkek bebek erken gelir haftasını doldurmaz falan diyor doğru mu
Parinas kelebeginannesi_ oğlumu 42+0 da doğurdum 🙃ama ikinci doğumlar genelde ilk doğumlardan daha erken oluyor gibi çevremde de duyduğum
ozlem_2727 kelebeginannesi_ ilk oğlum 40+0 da ikinci oğlum 39+4 de doğdu aalında tam tersi derler kız erken gelir. Derler ama o bile çoğunda tutmuyor
kelebeginannesi_ Parinas doktorum da 37 sonrası bekle dedi şehir dışında yapacağım 3 saat mesafe bide ikinci daha hızlı oluyor diye tedirgin oldum 😂
Parinas kelebeginannesi_ öyle oluyor gerçekten benim de öyle olmuştu. Vücut alışık diye herhalde çabuk ilerliyor. Siz evde çok beklemeyeceksiniz mecburen
anneyimanneee kelebeginannesi_ İlk oğlumu 39+4 de doğurdum. İkinci oğluma hamileyim 40+6 olucak hâlâ gelmedi.
kelebeginannesi_ adatuna hiç duymamıştım kız erkek geç erken diye bu hamileliğimde kim görse öyle söylüyor biraz da karnım aşağıda erkek böyle olur falan ne bileyim
anneyimanneee kelebeginannesi_ İlk gebeligimde çok oturmustum. Hareketli değildim. Bunda her günüm hareketli olduğu halde bu kadar uzadı. Ters köşe oldu baya🫢
kelebeginannesi_ user2524 sezaryen mi olacaksınız suni falan mı verecekler kolay sağlıklı doğumunuz olsun inşallah 🥹🥹
Bebisco kelebeginannesi_ bir oğlum birde kızım var ikiside 37. Haftada oldu yani çokta cinsiyete bakmıyor annenin genetik yapısıyla alakalı bir durum
user2524 kelebeginannesi_ önce suni deneyeceğiz eğer ilerleme olmazsa sezeryan, teşekkür ederim hepimizin inşallah 🥹🤲🏻
kelebeginannesi_ adatuna doğru normalde takılmam böyle şeylere de şehir dışında doğum yapıcam 3 saat mesafe birden erken gelir de yetişemezsem falan diye tedirginlik oluştu
Talentedmom kelebeginannesi_ tam tersine erkek geç gelir kız erken gelir çünkü kız bebeğin gelişimi erkeğe göre daha erken tamamlanıyor