momysss Artimed pozitif verdi awox negatif çok üzgünüm 😢 yalancı pozitif nasıl bir test anlamadım ya nasıl olabilir böyle bişey ikisinide ekliyorum adete 4 gün kaldı
momysss aryasal3429 vilanelle stardusttt Nznunn Theaydins Ya kızlar çizgi aramaktan ben şaşı oldum artık görmüyorum bişi😢 Üstteki dün yaptığım alttaki bugün ama alttaki net olması gerekmezmiydi üstteki görünüyor silik alttaki görünmüyor
momysss momysss Theaydins bu durumda ozaman artimed daha hassas olur diğerlerinden daha kaliteli olur anlamadım ben herkes o markayı kötülüyor diye awox aldım:/
babyshark__ momysss bu ilk idrar değilse koyu olmaması ondan olabilir sabah ilk idrarla yap ama ikisinde çizgi var canım belirtin varmi
momysss babyshark__ belirtim var baya o endişelendiriyo beni sabahta kaset test yaptım o bozuk cıktı oda böyle
Hnmli momysss awox baya iyi artimed ise tam tersi vakaları çok bir marka hiç sokmayın evinize bence .
momysss Hnmli canım eczanede baska yoktu meraktan aldım valla oda pozitif verdi kaldıkça daha da koyulaşmış tıda ben hemen çektiğimi attım sonra awox la yaptım ama awoxtada yok gibi
momysss Hnmli umudum yok sanki testlerin jkuruma cizgisi gibi adete 4 gün var 6 gün önceye kadar cıkıyo siyolar bende belli belirsiz
Tulaysavas1995 momysss Allah Allah benim de 3 gün var testler de baya belirgin 2 çizgi çıkıyor belki geç döllenmedir sizinki
momysss Es_momy adet gecikmesini bekliyorum o arada beklerken test yapıyorum kimyasal gebelik geçirdim de erken yapmak istemiyorum
momysss Tulaysavas1995 yok canım zamanından önce yumurtlama oldu hatta gün içinde yaptım diyemi böyle olduki acaba
Es_momy momysss benim adetim 3 gün geçti 1 . Gününde betam 41 çıktı ama şuan kasıklarıma ağrı giriyor hastalanacakmısım gibi ağrıyor her tarafım çok korkuyorum sabah randevum var kan vericem tekrar artış varmı diye