ozlem_2727 Elanur63_ amin amin bizimde öyle ekim sonu ama riskli gebelik benimkisi eylül sonu da olabilir ve fiyatlar tekrar artacak gerçekten
Elanur63_ ozlem_2727 Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla hayırla vaktinde kucağına al inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun❤️
ozlem_2727 Elanur63_ bu arada şehir hastanesinde ibrahim taşkum da öneririm bir kere gittim gayet ilgili güzel konuşuyor halden anlıyo
Elanur63_ ozlem_2727 iyi bir doktor bulana kadar doktor doktor geziyoruz ona da bir giderim 😃 sın durak neresi olursa artık
Busra_busbus ozlem_2727 kürtaj 60 binmi sanmıyorım ssvd gibi riskli bişey bile 50 bin 🥹 Sizin normal olacak galiba doğum
ozlem_2727 Busra_busbus öyle dediler sırf oyüzden uzak durdum böyle fiyatı olduğunu bilsem baştan giderdim
ftmdyn22 ozlem_2727 Bossan Hospitala gidiyorum ben muayene ücreti 1700 doğum ücreti en son sorduğumda 30 bin dedi sezaryene şu an bilmiyorum ama 😇
ozlem_2727 ftmdyn22 bossan da berfin hanım var 2.doğumu.mu.akademide iken olmuştu çok memnundum ama yeri bana çok ters bosaanın yoksa gönlüm berfin hanımda
ftmdyn22 ozlem_2727 yaa benim doktorum 3 yıldır sadece onun tedavisi altındayım ilk çocuğumuda o doğurdu Allah nasip ederse ikiniciye hamileyim yine onun yanında doğumumu yapacağım 😌
Hirremdgr Liv de paket 86 bin TL Emek 24 bin kusurdu Abdullah Göymen bossan ile anlaşmalı 27 bin TL bildiklerim bunlar
ozlem_2727 Hirremdgr anlaşmalı olanlar yani klinikler kendisi ayrı hastanr ücreti ayrı oluyor diye biliyorum ya
mucizebebegimmm Hirremdgr livden yeni mi fiyat aldınız? Ve hangi doktor için fiyat aldınız? Genelde doktorlarda da fiyat değişiyor diye biliyorum.
Zahide_Asmin Geçen hafta sankoda bir yakınım sezeryan oldu 29 bine.3 ay önce de deva hastanesini aramıştım.dogum paketi için 54 bin demişti.bebek oda süsleme de var demişti
Zahide_Asmin Gaziantep şehir hastanesinde doğum yapanlar memnun olmadıklarını söylemişlerdi.dogumdan sonra ilgilenmecdklerini ,hasta hakkında yakınlarına bilgi vermediklerini duymustum
ozlem_2727 Zahide_Asmin normal doğumda özellikle biraz sıkıntı bir arkadaşım şehir hastanesinde sezeryan oldu doğumda plasenta rahime yapışmış sanırım riskliydi güzel ilgilendiler dedi
miniminibebek mucizebebegimmm Liv bana 16. Haftada (şu an 32) 65 bin fiyat biçti sadece doğum için geçen gün annem bi akrabamız orda yapmıştı 27 bin süsleme falan da yapınca 47 bine geldi demişti resmen işlerine geldiği gibi fiyat söylüyorlar
Hirremdgr mucizebebegimmm Liv in paket fiyatı bu 86 doçent olanlar için 83 te normal uzman doktorlar içindi sanırım içinde bir sürü doktor vardi