Ebaa fundaunal46 kesinlikle katılıyorum çok güzel bir bebek arabası bulduğum gibi aldım 😂 odada bebeği bekliyor
Rabia88 Henüz almadım ama hafif kullanışlı çift yönlü bakıyoruz Chicco ohlala, Kraft pop, baby2go pinna deluxe bulduğum uygun ve en hafif arabalar ama kararsızım
Zeze03 Kmoms bizimde ilk olucak araştırdık çok beğendik mağazada gördük ama daha araştırıyoruz iyice araştırın sizde 🤗
SevgiSungur Gunesimveben bende internetten baktığımda o modelden beğenmişt Kmoms bende siteye baktığımda o modelden beğendim ama tekrar gelsede internete özel fiyat vermişler ben mağazasından görerek almak istiyorum o yüzden mağazaya bakıp soracağım bakalım daha zamanım var🤗
Gunesimveben SevgiSungur valla baya guzel çıktı. Bizde magazaya gidip bakalim dedik ama magazada yok o urunden o yuzden internete ozel kampanya yapıyorlar. Magazaya gidince lelebaby luigo mu neydi tam ismini hatirlamiyorum onu gosteriyorlar cok benzeri die. Tip olarak ayni evet ama uzerinde kullanilan kumas malzemeler bana tamamen farkli geldi lelebaby ninki daha güzel.
SerapUGR Kızlar herkesin bütcesi farklıdır benim fazla bütcem yok çevrenizde wei-b alfa kullanan varmı yada hakkında yorum duydunuzmu
Esa SerapUGR johnson snopy ve kanz rainer tavsiye ederim snopy indirimli hali 200 ya da küsürlü bişeydi ya hatirlayamadim kanzda 400 lira kanz çok güzel onu cok istiyodum istediğim renk olmadığı icin alamadim bende e bebekten snopy aldim kanzdan pek bi farkı yok güzel mağazada her zaman olmuyor sitesinde oluyor ama sitedeki renkleriyle gerçek rengi arasında fark var gerçek rengi daha tatlı. Emin olun ucuz arabalar daha iyi hepsi değil tabi ama cok iyi olanlar var travel sistem alanları hic anlayamıyorum o puset 6 ay falan kullaniliyo sonra nolcak ve benim dediğim arabalar tam yatıyor doğumdan itibaren kullanılabilir oto koltuğu olarak kullanilabilcek ana kucağına ihtiyaç varsa ayrica alinabilir 85 liraya var gayet guzel pahalilardan farkı hava yastığı olmaması
Dimplesgirll Joi litetrax 4 kesinlikle çok güzel içi çok geniş tek elle kapanıyor arkasında suyunu biberonunu koymak için iki gözü ve bozuk paranızı falan koymak için bi bölmesi var ana kucağı size dönük ama diğer kısmı dışa dönük poşetle beraber katlandığı için oda içine yastık yorgan bile sığar tekerlekleride büyük olduğundan sarsma yapmıyor yollarda bi bakın derim
ErenBilge Duygukahraman şubatta takip edin yine indirim olacak casuallerde dedi Samsun piazza avm de ki görevli.
Btl_ozn Kmoms Prego neon 2088 trw set albebekte 600 tl 9.30 kg ağırlık Beneto 510 travel sistem 650 750 tl arasi değişiyor fiyatları Wellogra q3 var var oda hosuma gidiyorda ağır gibi geliyor oda 700 800 civarı Casual cadillac var ona hafif bir araba 🌹Valla zor is araba secmekte ya hafifligine bakmaya çalışıyorum ben hantal olmasin diye 😁
Elif1ekim Btl_ozn casual cadillac kuzenimde var ya o çok hor kullandı bilmiyorum ama araba 1 yılda haşat oldu ki çok gezen biri değil ben welgro almayı düşünüyorum 2 ark kullanıyor çok memnun ama burada yazan arkadaşların modellerini de mağaza ya gittiğimde inceleyeceğim inş
Annesed B-wei bin travel sistem arabasını aldık 700 e indirimdeydi şuan 950tl ama çok Harika kullanmak için sabırsızlanıyorum 🙏
Hifaa Mrvcbn bizde dün aldık bordo rengini inşallah görüntüsü kadar dayanıklılığı da iyidir hiç yorum bulamamıştım nette
Annesed SerapUGR bizde indirimden aldık ne kadar şuan fiyatı? Sağlamlığı sürüşü çok iyi duruşu çok şıknerdeyse heryeri makinada yıkanabiliyo ayak örtüsü var kış için ayrıca pusetide çok beğendik biz