Kmoms Bebek arabasına hâlâ karar veremedim bakmadığım site kalmadım diyebilirim bir sürü model var hepsi birbirine benziyor fiyatlar çok değişken ne alacağına karar veremeyen anne adayları mutlaka vardır fikirleri bu başlık altında paylaşırsak herkes için yararlı olur diye düşümdüm teşekkür ederim şimdiden🤗
Zeze03 Kmoms casual quantum travel Bebek travel sistem Bebek arabası mağazada ürün özelliklerini dinledik çok güzel gerçekten hepsinden farklı fiyatı nette daha ucuz
Btl_ozn Kmoms Prego neon 2088 trw set albebekte 600 tl 9.30 kg ağırlık Beneto 510 travel sistem 650 750 tl arasi değişiyor fiyatları Wellogra q3 var var oda hosuma gidiyorda ağır gibi geliyor oda 700 800 civarı Casual cadillac var ona hafif bir araba 🌹Valla zor is araba secmekte ya hafifligine bakmaya çalışıyorum ben hantal olmasin diye 😁
Ebaa fundaunal46 kesinlikle katılıyorum çok güzel bir bebek arabası bulduğum gibi aldım 😂 odada bebeği bekliyor
sinemm_asmindila fundaunal46 11-02- sanci zaten gecmiyor ki kasilma geciyor suan belimin agrisindan yuruyemiyorum bile ama kasilma gelip gidiyor
Kmoms Caliskantug bu bi whatsap grubu değil bilmediğim bi konu hakkında tecrübesi olan annelerden bilgi almaçlı soruyoruz
Esa [bilinmeyen] bunun hamilelikle anlayışla ilgisi yok saçma sapan gruplar açıp yaymaya çalışmayın 1 saat önce katilmissiniz her yerde grup paylasiyosunuz . Her seyi paylaştığınız güvenli bi grubunuz varsa orda takılmaya devam edin reklam etmeyin kendinizi @adm
Sevinc-zhr Dün aldım park yatak ile birlikte satıcı eşimle bana pek tavsiye etmedi pusetli (travel sistem) abi çok kişi alıyor pişman oluyor almışken sağlam taşıma kapasitesi iyi bi araba aldın mı yeterli dedi şu üzerindeki çıkan parça boş boşuna yani en fazla 6 ay kullanıcaksınız bebek zaten yatıyor normal arabada da yatar bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz dedi Sunny baby nin aldım park yatak da aynı marka Sunny735 star bebek arabası kırmızı gri 450 TL çok sağlam duruyor aksamları bu ithal bi modelmiş tek kaldığını söyledi satıcımız
Kmoms Sevinc-zhr teşekkür ederim inanın ana kucağının oto koltuğu bile olduğundan düne kadar emin değildim ilk bebeğim bi bilgim yok 😀🙈
Sevtap İnglessina aldık hem ağır değil hem travel sistem oluyor uzun vadede kullanılan bir araba olucak bizce
ZeynepKarataTeytey Sevtap Merhaba ne kadara aldınız bildiğim kadarıyla pahalı diğerlerine göre ama oldukça kullanışlı ve hafifmiş
Kmoms Zeze03 biraz bakayım markaları bile bilmiyorum ilk bebeğim almışken iyi bişey almak istiyorum kimse parasını çöpe atmak istmez hesaplı kaliteli bişey olsun istiyorum çok tesekkür ederim
__Yusufberaninannesi__ Bende almadım arastirmadim da. Çok pahali olanlar var gerek var mi o kadarina bilemedim 😐😐😐😐 Tavsiyeleri arastiricam teşekkürler ❤
Alinmavi __Yusufberaninannesi__ kanz in 1005 modeli var pusetiyle birlikte 450 tl. Fiyat olarak uygun diger travel sistemlere gore ama urun cok guzel. Cok rahat pedi kalin korumali falan cok guzel bi bakin derim.
Gunesimveben Bizde e bebekten lelebaby aldik. E bebegin kendi markasiymis. Internete ozel kampanyasi vardi 1800 tl den 800 tl ye inmişti biraz pahali ama travel sistem yaninda puseti de var oto koltugu da oluyor.
Kmoms Gunesimveben ya evet bende o markaya dün çok baktım stokta yok gözüküyodu en yakın mağazasına gidip bi bakcam çok güzeldi hemde dediğiniz gibi bütçemi aşan bi fiyatı yok o civarlarda bakıyodum memnun musunuz peki siz
SevgiSungur Gunesimveben bende internetten baktığımda o modelden beğenmişt Kmoms bende siteye baktığımda o modelden beğendim ama tekrar gelsede internete özel fiyat vermişler ben mağazasından görerek almak istiyorum o yüzden mağazaya bakıp soracağım bakalım daha zamanım var🤗
Zeze03 Kmoms bizimde ilk olucak araştırdık çok beğendik mağazada gördük ama daha araştırıyoruz iyice araştırın sizde 🤗
Lily Kmoms lelebaby sadece internet sitesinde var maalesef mağazada yok. Ben de baby2go extreme ya da lelebaby düşünüyorum ama nedense lelebaby bana güven vermiyo sadece görünüşünü çok beğeniyorum. Keşke kullanmış birileri olsa da fikirlerini söylese🙄 travel sistem olması süspansiyonu iç kumaşı tekerlek boyutu güneşliğinin boyutu vs önemli benim için. Ayrıca pusetinin olması da çok önemli çünkü ilk 6 ay bile olsa evde dışarıda hep onunla gezicez içinde durucak uyucak falan kurtarıcı gibi yani😂
Gunesimveben Lily lelebaby de ynnda oto koltuğu puset var. Ayrica bizde şüpheliydk siz gibi eve gelene kadar ozellikle esim cok pimpiriklidir bu konularda o bile begendi nerdeyse icine oturtup gezdirsek gezecekti. Iyi bi ozelligi de amortisörlu oluşu
Duygukahraman Henüz almadım indirimini yakalamaya çalışıyorum,, geçen gün ebebek internete özel indirim geldi ama kaçırdım😒 neyseki model marka ve renk konusunda netim “casual Candillac air travel” bi bakın sizde 😌🙋🏻
ErenBilge Duygukahraman şubatta takip edin yine indirim olacak casuallerde dedi Samsun piazza avm de ki görevli.
Kavas Duygukahraman instagramdan barış bebeye bi bakın biz geçen aldık aynı arabayı 1500 liraya şimdiye kadar hiç daha düşüğünü görmedüm 😊