duyguu8607 @33eda nedeni hakkında bi fikrim yok ama normal doğum yapacaksanız eger dogum esnasında unutmazsınız kiii ben unutmamıstım ilk aklıma o gelmisti o an saclarınızı yüzünüze sürün lekeleriniz kayboluo. kızım 19 yasında onun dogumunda ben yapmıstım ve gercekten bütün lekeler gitti sivilce lekelerimde dahil. Belki sadece hurafedir ama dogumdan sonra bende hic kalmadı.
miniminibebek 33eda cinsiyetle alakası olmayan bi durum o kadar çirkinleştim ki bebeğim erken yüzümde sivilceler lekeler …kilolar gören kafan büyümüş boğa gibi diyor 🤦♀️
isimsiz12 33eda aynısı bende de sivilce vs olmaya basladı 🥲bebegin cinsiyeti kız derler ama bilmiyorum ne kadar doğru
duyguu8607 @33eda bi arkadaşım sölemisti bende saçmalama ne alaka demiştim ama yapınca gercekten bende bişey kalmadı dediğim gibi denemekte fayda var (:
Asill01 minimomy_ walla bilmiorm kuzum bilimsel bi açıklaması var mı ama bizim ailedeki anneler büyükler öyle der 😊
Beyzanur0006 33eda canım bi vitaminlerine kan değerlerine baktırmanı öneririm bi ara ben de aynaya bile bakmak istemiyordum annem sürekli göz altların mosmor yüzünde hiç renk yok noldu kızım sana diyordu demir eksikliği demire bağlı kan eksikliği magnezyum eksikliği fln çıktı o günden sonra hatırladıkça pekmez içtim doktorun verdiği vitaminleri aksatmadan içmeye çalıştım çok şükür şuan o kadar kötü değilim
minnakhanimmm 33eda hamilelik hormonlarının artmasıyla oluyor cinsiyet kız olunca çirkinleşir erkek olunca güzelleşir diyorlar ama hurafe bence benim yüzümde lekelenme flan oldu ama oğlum olacak inşallah 💙
Kedilibebekli Hurafe bunlar hep. Üç kızım var, üç gebeliğimde de sadece karnım çıktı top gibi, çok güzelleştim vs bunlara eskiler inanırdı, şimdiki nesilde bunlara inanan görünce garip geliyor 😶