Dsa Semraselim benimki de 5 haftalıkken görünmemişti. Endişe etmeyin rahim duvarı kalınlaştıysa vardır kese 1 hafta sonrasına randevu verebilir.
Semraselim Dsa vajinal ultrason dedi ama sen bilirsin dedi ben istemiyorum en iyisi bi hafta dhaa beklemek sanırsam sizce
Dsa Semraselim yani doktorunuza güveniyorsanız onun ne önerdiği çok önemli. Bir hafta bekleyin zor bir süreç oluyor beklemek ama sonu güzel olacak İnanın. Bende iki kese görünmüştü 🙊 Şoka girmiştim 😂
Pnrms Benim arkadaşımın başına gelmişti hatta müdahale etmek istemişti dr. Başka doktora gitti kesesi varmış meğer. Sizde başka bi doktora muayene olun isterseniz.
Dilek5555 Semraselim canım bende 5 haftada vajınal da gördüm 2 hafta sonra kalp atışı ıcın çağırdı bazılarında geç döllenme olabılır dedı doktor sıkıntı yapma kese kaç mm
Semraselim Dilek5555 valla doktor bişi demedi ama yada ben heyecandan anlamadım ekran görüntüsünde yazar mı
Semraselim Dilek5555 valvalla. Canım bueda sadece 8 cm yazıyı yanlış mı bilemedim bide ilk gebeligim o yüzden pek bilmiyorum Semraselim