AnayimBenAna_ crazyymom niye baktınız diye sorarsanda her şeyi paylaşan bir kadın her gün kahve storysi atar, bir yerden bulur fotoğrafı, ellerne sağlık kızım diye paylaşır 😂
crazyymom Tutaste_ onlar gençlerden daha hevesli sjsjjsjs ya onların büyüme tarzı bizden daha kötü anneleri babaları sevgisini ilgisini göstermemiş açıkça onlarda şuan bizlerden bekliyor doğal olarak buna lafı yok kıyamam onlara 🤍
Ayseguls_baby crazyymom ben genel olarak kocamla çıkınca telefonu almıyorum yanıma. Sosyal medya kullanmıyorum ondan sanırım 😀😀
crazyymom Ayseguls_baby ben daha once nadir gittiğimiz yerleri paylaşırdim artık onuda yapmıyorum sadece bayramdan bayrama 😁
Dadas crazyymom ama bak manzara resimleri atanları seviyorum valla 😅 hele deniz kenarıysa tadından yenmez 😅. Ben dağda yaşadığım için jsjsjsjs denize hasretim 😅
AnayimBenAna_ crazyymom aynı aynı 😂 ordan burdan buluyo geçen en son eltimin kahve storysini çalmış ekran görüntüsü alıp paylaşmış 😂 zirve oydu artık çevreden bulamadı akrabalardan çalıyo dedik güldük 😂
Tutaste_ crazyymom babam cok ilgi gören Bi bebek olmus Jzjdj ben sevmiyorum oyle kimse nerde oldugu u bılmesın ne oldugunu bilmesin ben söylersem sadece
Ayseguls_baby crazyymom nazar is loading bacım ne zaman eşimle foto paylaşsam akşamına kavga dövüş 😀😀 atmamaya başladım inanki daha huzurluyuz
crazyymom Ayseguls_baby bende sırf bu yüzden bütün gönderileri kaldırdım one cikarmalari sildim şuan çok rahatım bayramda atıyorum ondada herkes aynı anda atınca arada kayniyoruz bsy olmuyor 🤣
Dadas Ayseguls_baby valla he buna katılıyorum ne zaman paylaşım yapsam kocamla iki kedinin kavgası gibi halde oluyorduk.😅😅😅
ebrarkus crazyymom ayy o durumdayken onu çekip sosyal medyada paylaşmak nasıl geliyor acaba akıllarına? Benimde en çok merak ettiğim şey yani 🤦♀️🤦♀️😂
crazyymom ebrarkus aklıma şey gelmeye başladı bunlar sırf fotoğraf atmak için hastaneye gidiyorlar yoksa insan o haldeyken imkansız 😁 hele devlet hastanesi ölmek üzere değilsen asla serum takmaz ki o durumda olan foto cekemez shsjsjsj
Parinas crazyymom kesinlikle ilgi çekme çabası. Herkes mesaj atacak soracak kendini bişey sanacak 😀saçmalık