Merveval Masalceylan aynen çok düşük çıkmış. Ama doktorun tavsiyesiyle birlikte takviye kullanırsan 2 ayda düzeltilirsin inşallah .
arinmommy Masalceylan epey düşük çıkmış sabah akşam içiyorum ben demir ilacımı. 11di en son doktor hafif anemi var demişti. Ama 9un altına inerse riskli diye biliyorum
Nur124 Masalceylan evet canım biraz düşük çıkmış ama demir kullanarak toaprlarsin birde yeşil mercimek ye haşla yoğurtlu tüket yada salatasını yap bir öğüne köy mutlaka kaç haftalıksin bu arada
arinmommy Masalceylan kadın doğum doktorunuza da söyleseniz daha iyi olur belki siz bilirsiniz aile hekimi de yardımcı olabilir
aysunkes Benim de ferritin boyleydi. Gunde 2 doz ilaca ragmen yukselmeyince doktorum 32den sonra 3 doz damardan demir takviyesi verdirdi, en son 650 falandı 3 hafta once 😁
aysunkes Masalceylan Eğer haftanız erkense damardan verilmiyor, ilerleyen haftalarda veriliyor diye biliyorum
aysunkes Masalceylan Sağlık ocağı doktoruna bakmayın, eş zamanlı olarak dahiliyeye de gidin.Orda da test verin saglık ocagı sonuclari genelde daha dusuk cıkıyor zaten .
Janssue Masalceylan sağlık ocagina guvenilir mi ya 😅dahiliye doktoruna git kan sayımında hgb degeriniz kac?