Mineee5656 Kitapkolik660_ herkes yiğitler çok yaramaz olur diyor ama bence abarttıkları gibi değil her çocuk gibi ztn erkek çocukları kıza göre yaramaz olur
Be1911 Kitapkolik660_ 3 yaşa kadar herşey harikaydı şu an ismin etkisi mi 3 yaş etkisi mi bilmiyorum ama eskiden aşırı sakindi sadece inat olması arttı tek zorlayan o .tanıdığım başka yiğitlere göre hiç öyle yaramazlıkları yok
Btl_akkurr Mineee5656 tamam ben ikinci için zatten öneri sundum Asaf diye bu arada teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
Be1911 Mineee5656 Kulağa hoş geliyo uyumlu bence ama elbette sizin fikriniz umarım içinize sinen bir isimde orta yolu bulursunuz
Kitapkolik660_ Mineee5656 böyle bir algı var ama doğru değil bir buçuk yaşındaki kızım dün fırının kapağını yüzüne indirmiş tutunmuş tırmanıyor asılınca açılmış kapak 😂 gördüğüm çoğu erkek sakin görümcemin oğlu hariç
Mineee5656 Kitapkolik660_ tabi canım çocuktan çocuğa değişiyor hepsi öyle olacak diye bsy yok mesela benim ablamın oğlu ismi Ali ama aşırı derecede çok yaramaz okuldaki arkadaşlarını bile dövüyor
Parinas ZEATAK çok güzel bi isim olmuş. Sağlıkla büyüsün🤲🏼🌸 Çevremizde Ali çok var yoksa düşünebilirdim
ZEATAK Kitapkolik660_ ahahhah onu da düşündük. Alihan mi ali Kerem mi Ali kağan mı . Dusunmedigimiz kalmadı 😀 doğum Ne zaman
Nur482482 Mineee5656 yağız favorim olmakla birlikte yamaç, yuşa, yalın, yankı, yazgı, yavuz bence çok hoş isimler🥰
Kuzubal Mineee5656 oğlumun ismi yiğit Alp eğer bir oğlum olursa ya yağız ege yada Aras ege koymayı isterim