duyguu11 Yeni taşındım kızlar evde ne kiler ne küçük balkon ne de ebeveyn banyosu var süpürgemi falan nereye koyucam hiçbir şeyim de sığmadı siz nasıl yapıyorsunuz salonum, oturma odam, yatak odam var
Balbebek012 duyguu11 bence yatak odası dolabında yer varsa oraya koy veya dolabın dış kenar görünmez tarafına koy canım 2+1 çok zordur ya Allah yardımcın olsun
Zll21 duyguu11 bizimde yeni aldığımız evimiz 2+1 gerçekten sığamıyorsun Ütü masası ütü elektrikli süpürge gibi eşyaları girişteki dolaba koydum Balkonumuz var oraya bi dolap aldık erzakları falan oraya yerleştirdim Elbise dolabının üstüne baya bi şey yerleştirdim
duyguu11 Zll21 benim bu süpürge falan olmasa sıkıntı yok da bi de banyoya asla çamaşır sepeti sıgmıyor
Ceku256 duyguu11 daha çocuk odası yapmadım bir odam boş ama çocuk odası yaptıktan sonra ne yapacağım ben de bilmiyorum sanırım kapı arkaları aldığı kadar almadığı yerde çokta saklayamayacağım dolabımda küçük.
NoName_ duyguu11 gardrobum yatak odasına sığmadığı için 2.odaya aldık konsolum filanda orda ardiye gibi giyinme odası gibi bir acayip🥲süpürgem fazlalık eşyalarım orda duruyor çocuk odası yapamadım bu yüzden
Mavili1480 duyguu11 Benimde aynı ve hepsi çocuk odasında oğlum orada uyumuyor ileride ne yapacağız hiç bilmiyorum 🤦♀️
arinmommy bizim ev 1+1 salon yok sadece oturma odası, yatak odası ve mutfak var🥲 inşallah daha büyüğüne geçmek nasip olur.
AybenYB duyguu11 3+1den 2+1e taşınmak üzereyim ben de kara kara düşünüyorum neyi nereye sığdıracağım diye
Alya05 duyguu11 canm Benm evim öyle ve kendi evim bu saydıkların sıkıntılardan dolayı evimi kiraya verip kiraya daha büyük eve gidiyorum Tuttuğum ev kiler var mutfak kocaman iki banyosu var yatak odasında giyinme odası var. 6 yıldır bu evimdeyim artık olmuyordu çocuklarıma dolap alamıyorum odalarını sığmıyordu bu rezillikten kurtulmak için çıkıyorum
sadbut duyguu11 bizim evde 2+1 ama tasarıma göre değişiyodır tabi bizim mesela kücük oda gibi kiler gibi boş bi ara vardı üstüne sadece kapak yaptırdık icine her türlü şeyi alıyo dısardanda dolap gibi görünüyor
Accountant Balbebek012 satabilir de benimkide keşke bozulsa da dikey alsam bazanın altında Ufo ısıtıcı bile var hepimiz aynıyız sanırım eşya koyacak yer olarak bir kafamın üstü kaldı 3+1 ebeveyn banyosu ve çamaşır odası var yine de sığamıyorum 😅
Nurbesteee duyguu11 benim evimde 2+1 aynen sizinki gibi fazlalıklarımı mecburen kullanmadığım odaya koyuyorum başka yolu yok 🤷♀️
Balbebek012 Accountant öyle haklısın ki 4+1 e iki bebekle sığamıyordum dubleks e geçtim rahat ettim 🥰
Bebekmert duyguu11 ben alaturka tuvalet olan kısmı deliğine taş koyup uzerini kartonla örterek iptal ettim. Oraya ütü masası fazla eşyalar süpürge vs eşyaları koydum . Zaten gelen gidenim çok az . Bizde banyodaki klozeti kullaniyoruz. Birde mutfağım büyük oraya geniş bir dolap yaptırdım onun içinde de bakliyatlar borcamlar çok kullanılmayan tencereler felan var
Zeynepsinejan duyguu11 benim evim 55 metrekare 2+1 tüm eşyalarımı attım sığmadı şu anda iki oturma odası bir yatak odası yaptım oturma odasının bir tanesi fonksiyonel yatak felan açılıyor gömme dolap yaptık eşim marangoz minimal bir ikea home tarzı düzen kurduk