Blzlg SudeNazz9 ben almadım hamile yastığı ben de yastıklarla destekli uyuyorum en iyi dik şekilde uyuyabiliyorum
Mavipatik Blzlg sarılık olursa uyku modunda oluyorlar hep. O yüzden ilk 2 hafta açlık tokluk aranmadan sürekli emzirmek lazım. Sonradan düzen oturuyor zaten anlıyorsun acıktıgını 💓
Blzlg Mavipatik tamam canım bu bilgi için teşekkür ederim ben hep 2 saatte bir olması gerekiyor diye duymuştum. Ama sarılık olan bebekte çok duydum haklısın valla
Mavipatik Blzlg ne demek estağfurullah 💓 10 bebekten 7sinde görülüyor neredeyse ilk zamanlar sarılık. Uzamaması için çok önemli bol bol emişinn 😅🫶🏻
Canan1991 34+5 olduk sormayın saat başı kalkıyorum uyku mu o neydi unttum valla tam uyurken de sağdan sola dönme işi var onun için vinç lazım ya dönmek aşırı zor geliyor bana
ceyda_bozkurt0 22 günlük bebekten bildiriyorum hamilelikte ki gece uykusuzluğumu bile özledim diyebilirim ben uykusuz değilmişim diyorum şimdi anlıyorum neymiş uykusuzluk 😅😅
Blzlg ceyda_bozkurt0 Allah yardımcın olsun. Tabi aynı şey değim ama böyle yazıp korkutmanın da anlamı var mıydı 😂. Süreç nasıl gidiyor peki tavsiyeniz var mı?