Nrslbkc EsoMom_ herkesin göbeğime yada cildimin bozulmasına göre tahmini kız üzerine benimde bir kızım bir oğlum var ama içten içe kız hissediyorum sanki ne olursa başım gözüm üstüne
Bayby_Mucizem Coolmum canim bende bugun kontrole gittim sukur iyiz pek de hareketliyiz cinsiyetimizi ogrenemedik 😅
Angelmom1 EsoMom_ birazdan 13+6 doktorumuz gereksiz heyecan yaratıp 16. Haftada emin olup öyle söyleriz dedi 🤣🤣 beklemedeyiz herkesi etiketleyip taciz edip cinsiyet soruyorum🤣
EsoMom_ Angelmom1 kız benimki kıza benziyormuş 16 da belli olacak dedi bende bekliyorum herkese soruyorum psikolojim bozuldu 😀😀😀
Symylldz EsoMom_ Buradayım burada sizler de buradasınız 13 haftalık oldum bacım cinsiyet belli değil. Bulantılar tam gaz devam 💃🏻😂
Angelmom1 EsoMom_ bizim hoca insanı çatlatıyor sağolsun çok rahat ketum çok direttik olabilir olmayabilir diyor cins cins cevaplar 🤣
Angelmom1 EsoMom_ ne hissediyorsunuz diyor sonra gülüyor cevap vermiyor çatlatıyor insanı diğer kontrole bir ay sonra çağırdı kaldı Haziran sonuna
Symylldz EsoMom_ Devlete gidiyorum de sormaya çekindim terslenmekten korktum birinci çocukta travma kaldı 😂
Angelmom1 EsoMom_ aiiiiy yok şimdilik kalsın doğumdan sonra işim var daha edemiyorum yeni doktor bulayım🤣🤣