Biikubra 11+4 hafta benim ki de bugün gittim doktora babada kıza benziyor dedi bende erkek hissediyorum bakalım
EsoMom_ Biikubra ben hep kız hissediyordum doktor da kıza benziyor dedi beklemedeyiz sksksksk degişebiliyormus 16. Haftaya kadar
EsoMom_ likapaa53 kııızzzz yoğurt var ya sulanıyor ya dolaptayken ayyyyy onun suyunu iç ben faydalı hemde için ferah ferah sksksksks
EsoMom_ Angelmom1 kız valla ya neyseki şansıma dahiliye doktoruna gidicem devlete gitmişken kadın doğuma da görünürüm dedim aynı gün 11 hazirana randevu almıştım sksksksksjsks En son 12+2 de gördüm bebişimiii
Symylldz EsoMom_ Devlete gidiyorum de sormaya çekindim terslenmekten korktum birinci çocukta travma kaldı 😂
Bayby_Mucizem Coolmum canim bende bugun kontrole gittim sukur iyiz pek de hareketliyiz cinsiyetimizi ogrenemedik 😅
Bayby_Mucizem Coolmum evet devlete gidiyorum soktorumdan da cok memnunum ayak ayak ustune atiyir indirdimi bacaklarini acip kapatiyor gostermedi 🤭
eylulce_ @EsoMom_ bir kızım var hamdolsun bir evlat daha nasip eden Rabbime 🥰 sağlığı yerinde olsun da kız da erkek de başım gözüm üstüne, inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz 🌸
havakcdl-48 Biz bugün 14 haftalik olduk. Doktor ikili için gittiğim de cinsiyet için 12+5 de erkek dedi ama net birsey olmadığı için hiç kimseye söylemedik henüz
EsoMom_ havakcdl-48 erkeklerde pek yanılma olmuyor ilk hamileliğimde de erkek dedi erken çıkmıştı ama bunda değişebilirmiş öyle dedi doktor
havakcdl-48 EsoMom_ umarım değişmez rabbim ilk bebeğimi kiz nasip etti birde erkek olursa hayırlısı ise güzel olur