EsoMom_ Daha önce de başlık açıldı bu konuda, orda da yenidoğan cetesine engel olsunlar önce diye bıdı bıdı yapıldı, bedava puset versinler denildi, kimin çocuğunu kime vermiyorsunuz denildi. Birincisi daha açıp internetten haberi okumaktan acizsiniz ne acı. İkincisi kaybiniz olmussa daha cok ben dogdugunda nasıl guvenligini saglamam gerekir diye arastirma yapmanız gerekir, daha gecen hafta otoparkta sirada araba hareket etmiyorken önümdeki araba geri geri gelip bana çarptı. Kimse de ama evine 3 dakika mesafede dur ben sana çarpmayayim demedi. Hemşire bebekle birlikte kapıya kadar refakat edip nasıl oto koltuguna oturtacaginizi ve arabaya bağlayacağınızı gösterecek o kadar. Bu sizin damar yolu acikken hastaneden cikartilmamanizla aynı prosedür. Oto koltuğu dediğimiz şey uzerine süslü püslü örtüler örtülen 0-13kg bebek ergonomisine uygun pusetler aslında bir bebek bezi fiyatına ikinci elleri de satılıyor. Bu kadar sığ düsünmeye bu kadar elinizdeki bahanelere sığınmaya gerek yok. Hastaneden ciktiginiz anda bir kaza yasasaniz bebeginize bir sey olsa bu sefer bunun travmasını nasıl atlatacaksınız? Neden bir koruyucu ekipman kullanmadım diye pismanlik yasamayacak mısınız?