EsoMom_ bende travmalı bi anneyim hatta bi de üstüme bebeği yoğun bakımda kalmış bi anneyim . Bebegimi iyogun bakımda kalırken işitme testine giderken bile puseti isteyip pusetle götürmemi söylediler . Ben anne olarak kucağımda hastane de teste gidene kadar onun güvenliğini sağlayamaz mıydım kucağımda dimi .eşbette sağlardım . Ya ayağım takılıp düşsem? Çocuk kucakta ee gelecek bi travma daha dimi . Pusetle getirip götürdüm yanımda da bi hemşire vardı. Ayrıca çocuğunu taburcu etmeme gibi bi lüksleri yok elbette fakat bazen bişey olmaz ya diyip saniyesinde başımıza gelen kötü şeyleri engellemek adını bebeği her hastene pusetle çıkarmak isştyo . Biz çocuğu eve getirirken eşimin önşne kıran bi araba yüzünden az daha kaza yapıyorduk . Çocuk arabada pusette kemerleri bağlı ayrıyetten pusette emniyet kemeriyle koltuğu bağlıydı ben ortadan oturuyordum o an ani frenle ön cama doğru fırladım çocuk kucağımda olsaydı o da camdan dışarı fırlayacaktı . Bi evlat kaybetmişsiniz acınızı anlıyorum ama bu ihmale gelecek bi konu değil hiç bişey almamış olabilirsiniz en azından bi puset edinin şakaya gelmiyor