Busraktnc Kızlar dün tetenoz aşısı oldum gündüz hiç bişeyim yoktu gece bi başladı kolumun ağrısı gece uyku uyuyamadım hiç bugün bütün gün felçli gibiyim kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyo sızlıyo böyle olan var mı? Varsada neler yaptınız ağrı geçsin diye ve ne kadar sürdü böyle 😞 hiç birşey yapamıyorum uyuyamıyorum kalkamıyorum üstümü giyip cıkartamıyorum kol kalkmıyo yerinden 😓
Srylcnkya Busraktnc kolonya dök cnm ovala öyle gecio cnm bnm hemşirem öle demişti gercektende fayda edio ... ama gene doktoruna sor canım
Pinkyy Busraktnc canım ilk aşı öyle oluyor genelde,bende üstümü giyip çıkartamıyordum saçımı bile toplayamıyordum,gece ateşimde çıkmıştı ama geçti gitti şükür,2.dozda hiçbirini yaşamadım mesela,bunlar gelip gecici sıkıntılar,merak etme geçicek 1-2güne
Busraktnc Srylcnkya teşekkür ederim canım bi deneyeyim bugün bütün evin işini eşim yaptı valla sağolsun kımıldayamıyorum ben 😓
Srylcnkya Busraktnc öyle canm bnm dikkat et ben o gün iş yapmadım agrr die korkuma canm bnm haff agrıdı bende ona bile dayanmadım canm tez çünkü 😄 bnmde pazartesi 2. Aşım var korkuyorum 😐 dikkat et canm gecmiş olsun inşallah geçer cnm
Busraktnc Yasemincifci ilaç içmek istemiyorum ben kendi ağrım için bebekle ilgili bişey olsa içerimde cok ilaç içme taraftarı değilim yani
Pinkyy Busraktnc benim 3.günde geçmişti çok az sızısı kalmıştı,buz kolonya alkol filan sürüp durmuştum ama çok ellemedim çünkü daha fazla acıyordu sanki,üzerine yatamadım ama gerçekten 2.dozda ne vurulduğunu anladım nede sonrasında bu yaşadıklarımı yaşadım,sanırım vücut alıştı ilk dozda..
Yasemincifci Busraktnc benim ağrım 3 gün sürdü bendr ilaç içmedim ama sennki fazla heralde onun için dedim
Busraktnc Pinkyy bende üstüne yatamıyorum biri yanlışlıkla dokunduğu zaman bile ağlamaya başlıyorum ağrıdan 😏
Pempisanne Busraktnc bende geçtiğimiz Çarşamba günü oldum tetanoz kuzum ilk gün bişi yoktu gece başladı sonrası iki gün baya ağırdı ama bugün daha iyi HIc bişi yapmadım kuzum gecıyor 3 4 güne ♥️😘
Sevdaliza Kızlar bu ilk doz ne zaman vuruluyor? Sağlık ocağına kayıt yaptırdım ben ilk zamanlar şuan 17ci haftaya girmek üzereyiz ne arayan var ne soran erken mi acaba daha
YeniAmne Sevdaliza ilk doz 20.hafta ve sonrası vuruluyor. Ben 23.haftada oldum. 2. Dozda ilk dozu ne zaman oluyorsan 1ay sonra
Busraktnc Sevdaliza canım ben ilk sağlık ocağına ekimde gitmiştim şubatın 15 inde gel dedi 21 haftalık oldum 15 şubatta yeni vuruldum işte 2. Doz içinde 18 martta çağırdı