bulutunannesi33 Zumra144 bu srada cekırdeklerı atmayın brktırın allah gerek etmesın ama gogus yarasına bıre bır
Busracetinn Zumra144 ben de bi iki dilim yedim yerken de iki parmağımla yanaklarıma hafifçe bastırdım öyle yap dediler yaptım bakalım artık😅
Sonkayalar Zumra144 alakası yok benım kaynana sadece ayva aserıp yemıs esımde gamzede yok guzelde degıl 🤣🤣🤣🤣🤣 bı ıse yaramamıs yanı Allahtan gelen neyse o ayva napsın 🤣😁
Saratln Zumra144 kardeşime hamileyken annem ayva ye sapsarı oğlun olacak demişti biri.. kardeşim esmer..😂😍
Neroizm Zumra144 yok tabii ki. Gamze bir bolgedeki kas kisalmasidir ve genetik bir defodur. Genetiginizde varsa olur yoksa oyle ayvayla elmayla olmaz
Kelebek90 Neroizm onu bende okumuştum, aslına bakınca sağlık açısında yapısı bozuk bir rahatsızlık gibi ama halk arasında öyle şirin benimsenmiş ki aaa gamzeleri de varmış deyip övünüyoruz😀
Pcoslubiranne Zumra144 🤣🤣🤣oglum 5 aylik ben de duymustum onu gittim aldim yedim ama cok degil 1 defa. Oğlumun iki yanaginda da gamzesi var.🤣🤣🤣Ama benim de gamzem var. Doğruluk payı var mıdır bilemem tabi.
Mervenin Zumra144 ben varım annem bana hamileyken çok yemiş iki tane kocaman gamzem var güzelim demek kendini beğenmişlik olur şimdi ama fena değilim yani😅
Gulsah7171 Zumra144 yok kız anne baba güzelse bebekte güzel olur 😄 bende ayva yiyorum canım istiyor ama sanmam gamzeli olcagını 😄😄😄