prensesinannesii1 Buse4161 ayyyy bende korunma yöntemi diyip kullanıyoruz o yöntemi ama değilmiş anlamış olduk
prensesinannesii1 cereNehir_02 koruyunca koruyo demek ama soruyorum yok falan diyo gelmedim falan ama sanki emin değil ama eminmiş gibi yapıyor hamile olursam herhalde aşırı süpriz olur yuh be böyle de hamile kalınıyormuş derim 😹
cereNehir_02 prensesinannesii1 prezervatif ile hamile kalan var akrabalarımda hatta spirallede yani herşey allaha bağlı ne derse o olur 🥹
Ozgemlym Turuncukelebek kendime sinirden bazen çok gülüyorum kızıyorum sonra bide bebişi seviyorum hoşgeldin diyorum şaşkın saçma bir ruh halindeyim alışcaz artık😊
Ozgemlym prensesinannesii1 Kesinlikle. Yada 2. Düşünülmüyorsa daha sağlıklı bir yöntemle korunmak gerekiyormuş.
Fatmandrsv Ben geri çekilme ile hamileyim su an 3. Çocuğa . Çocuk istemiyorsanız spirale başvurun güvenmeyin derim
sednc0 prensesinannesii1 kız valla nasıl cesaret anlamıyorum prezervatife güvenemiyor insan kaldı ki geri çekilme 😂
prensesinannesii1 sednc0 ya sorma sonrası pişmanlık şüphe şuan tek düşündüğüm şey acaba hamile miyim olsa üzülmem tabi ama erken de diyorum sonra diyorum saçmalama hamile kalmazsın böyle falan binbitürlü düşünce içindeyim şuan
Arazynp prensesinannesii1 adet kanını arttiriyor ben 7-8 gün oluyorum. Kansızlık da var doktor bana önermedi. Annem 20 yıldır spiral kullanıyordu. Spiralden kaynaklı rahim kalınlaşması olmuş rahmindeki parçalar için kurtaj oldu.
cereNehir_02 prensesinannesii1 ilk hamileliğim 4 ay korunmasız ilişkiden sonra tuttu bu hamileliğim ilk denemede 🥹
1_Pandackk prensesinannesii1 geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir tabiki gebe olma şansınız var gününüzü takip edin herşey gönlünüzce olsun 🤍
ddefnos prensesinannesii1 ben adet bitimindeki gün korunmasız ilişkiyle hamile kaldım yumurtlama doneminde olmak gerekmiyor öncesindede kalınıyor yani kimse var ya da yok diyemez hayırlısı olsun nasibi varsa gelir
prensesinannesii1 ddefnos yaaa bende işte adetim bittikten sonra ki gün geri çekilmeli oldu yumurtlama günümde değildi