CoolMamaMode Anniskoo0634 aynen evde - simge duman ın plates videolarından yapıyorum haftalara göre 23. Haftadan başlamıştım rahatlatıyor baya hem nefes hem plates ikisi bir arada
Ceren1996 Anniskoo0634 düzenli yürüyüşe baslicam bende bayramdan sonra. Günde 1 saat yurusem yeter diye düşünüyorum
Limse Anniskoo0634 allahın izniyle 12 haziran sezeryan günü aldık. İlki sezeryandı. Ödemlerle boğuşuyorum 😂
Aysenuryk 36+5 🥹 artık bitsede gitsek modundaydim😁 son güne dek çalıştım pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum bir iki hafta dinlensem süper olacak
Aleyna_1634 Berivanvv evet doktorum 24 haziran doğum tarihi demişti ama 15 i gibi gelir diye düşünüyorum
MinikBrokoli Bende aynı durumdayım Doktor Haziran ayını çıkarsak çok iyi olur dedi. 33+5 🥹 gel gör ki çok şiş ve kilolu olarak zar zor yürüyorum her yerim ağrıyor nasıl geçecek bilmiyorum
cglgkdnz Ksema doktorunuz bi şey dedi mii? ben salı günü kontrole gideceğim 🫠 Bebek kız mı erkek mi 🤩
Berivanvv Anniskoo0634 maalesef ben hiç çalışmadım sadece yürüyüş ve bol bol dinleniyorum ben herhalde artık tecrübeli bir gebeyim galiba 🤣malum bu dördüncü gebeliğim
Berivanvv Anniskoo0634 size tek bir önerim var oda doğum zamanında sadece ebenizi iyi dinleyin zaten o ne yapmanız gerektiğini söylüyor emin olun hiç pişman olmazsınız.cunku hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor hepsinde ayrı bir tecrübe kazanıyor insan.
Anniskoo0634 Ksema çatı muayenesine nasıl müsade ediyorsunuz kendimi nasıl rahat bırakmam lazım anlatır mısın😄
Ksema Anniskoo0634 valla yarınki 4.uncu olacak ilk ikisi güzeldi kendimi his kasmadim nefes alıp verdim ama cuma günü yapılan ebe yaptı doktorum ameliyat taydi baya zorladı beni rahim agzin arkada biraz dedi ama canımı yaktı yarın yine var ben korkuyorum 🥴😞
mavi407 Anniskoo0634 izne 37. haftada ayrılabileceğim, 13 haziranda, inşallah başlayabilirim ondan sonra