Berivanvv Aleyna_1634 sizinle aynıyız benimde son 29 gün kaldı.ama büyük ihtimalle o güne kalmam daha erken olacak gibi
Aleyna_1634 Berivanvv evet doktorum 24 haziran doğum tarihi demişti ama 15 i gibi gelir diye düşünüyorum
Anniskoo0634 Ksema bakalım kim önce doğuracak kızlaaaar çok heyecanlı beee @cglgkdnz yazjn burya doğurdum diye hanginiz doğurursa 😄😄
Kkardelenn1 Anniskoo0634 son 38 😄temmuzun ilk haftası olacak inşallah hazirantılar kavuşsa da sıra bize de gelse ahahahah
Mry2020 Anniskoo0634 benim de son 29 canım ama sezeryan olacağım 25 Haziran istiyorum hayırlısıyla inşallah
Anniskoo0634 minikkkk_patatessss nefes egzersizleri çalışıyor musunuz kızlar 🥺 @Mry2020 @CoolMamaMode @Berivanvv @cglgkdnz @Ksema
Ksema Anniskoo0634 evet sancı geldikçe sakinlesip burundan alıp ağızdan yavaş yavaş veriyorum gebe okulunda tarif etmişlerdi tabi hastanede de inşallah kontrol edebilirim
CoolMamaMode Anniskoo0634 ben çalışıyorum bide plates yapıyorum haftada üç gün filan ama zaten her gün neredeyse plates topunun üstündeyim bir şey yapmasam bile bir şey izlerken daire yapıyorum ileri geri filan rahatlatıyor kasılma olunca
cglgkdnz Ksema doktorunuz bi şey dedi mii? ben salı günü kontrole gideceğim 🫠 Bebek kız mı erkek mi 🤩
QueenMommy Anniskoo0634 34+4 2. Sezeryandan dolayı Son 23 gün kıpırdayamıyorum artık geçsin zaman 😂 doğurmak istiyorum
Anniskoo0634 Kızlar bayramdan sonra düzenli yürüyüşlere ve evde pilatese egzersizlere baslıcamm kimler baslıcakkk @Su123 @Ceren1996 @mavi407
Ceren1996 Anniskoo0634 düzenli yürüyüşe baslicam bende bayramdan sonra. Günde 1 saat yurusem yeter diye düşünüyorum
mavi407 Anniskoo0634 izne 37. haftada ayrılabileceğim, 13 haziranda, inşallah başlayabilirim ondan sonra