nagihan14 doğuma da çok var sizin için benimki daha hafif bi durumda kaşıntı vs yok. Yakma işlemi de dediğiniz gibi doğumdan sonra olacak. Doktorunuz ne öneriyor hadi sezeryan olacak ama bu rahatsız durum nasıl geçirilecek ya da yayılması engellenecek. Bir de şunu sorabilir miyim vajina içi dışarıdan bakmakla görülmeyen iç kısım girilen kısım mı oluyor. Ben de artık doğumum olsun istiyorum ama bu belirsizlik bitmiyor. Bulaşma konusunda da ben eşimde olduğunu bilmiyordum ama evlilik öncesi ilişkilerden bulaşma olmuştur eşime. Benim evlilik öncesi ilişkim olmadı ama onun olduğunu biliyorum. Bulaş olup da sadece taşıyıcı olabiliyo erkekler. Örneğin eşimde görünürde bişey yoktu ama ilk ilişkiden bu yana bana da bulaşmıştır ama siğil bu dönemde çıktı. Siz kendinizi bilirsiniz sizde evlilik öncesi ilişki yoksa eşinizde var olabilir daha çok esc gibi durumda bulaşıyor. Evlilik öncesi dediğiö gibi. Bir de kandan bulaşıyormuş ama hastanede falan çalışıyorsa herhangi bir kimsenin enjeksiyonundan bulaşmış olabilir. Daha bilinçli olsaydık evlilik öncesi aşı veya taşıyıcılık var mı kontrol ederdik. Bilinçsizlik bu şeylere sebep oluyor. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ya da daha fazla artmaz gebeliğiniz daha çok var ve bağışıklık gittikçe düşüyor güçlü tutun bağışıklığınızı