bebek_29 Fahriye41 18+4 haftalık olacağız 🐣 evet belli cinsiyetimiz Erkek🩵 sizin şuan kaç haftalık ve cinsiyeti öğrendiniz mi
Mihrimir [silindi] riskli miydi canım bende 9. Haftaya girecem Salı gideceğim böyle birşey yaşamaktan korkuyorum
[silindi] Mihrimir yo riskli denmedi hiç. Biz 8. Haftadaydık bebek 6 da kalmıştı. Yüreğini ferah tut inşallah yaşamazsın
3_bebelianne bebek_29 Ramazanda kurbandada karnımda olmuş olacak seneye bir ablası bir abisi var inşallah onlarla kudurmaya başlayacak🥹😊
Selim_Alparslan bebek_29 Biz varız güzel oğlumla🥰 Ramazan ayında beraberdik , kurban bayramında da beraberiz 🦋 Eylülde inşallah doğacak 🤩
Fffyza23 Ramazanda ben de hamileymişim ama bilmiyordum 😅 Bayramdan sonra öğrenmiştim meğer 5 haftalık hamileymişim 😅 Şimdi bayramda da 16 haftalık olacağım inşallah ❤️
bebek_29 ozay_kas Geçmiş olsun canım vardır her şeyi de bir hayır Allah tekrardan nasip eder inşallah 🙏🏻 Dış gebelik sanırım
ozay_kas bebek_29 dış gebelik zannettim değilmiş bebek oluşmamış dedi doktor pazartesi ye kadar beklememi istedi doktor pazartesi günü gidecem bakalim ne gösterecek bize