bebek_29 Biz ramazan bayramındada beraberdik bu bayramda beraberiz seneye artık oğluşumla bayramları kutlucaz ilk bayramı olacak🥲🩵
Mucize0 bebek_29 Ben ramazan bayramında düşük yapıyordum çok kötüydü.. ama şuan 5.haftalık hamileyim arefe günü yolk kesesini ve belki bebeği görürüm de bu sefer bayramım bayram olur 🥹
Esma006 bebek_29 bizde Ramazanda aynı bedendeydik bu bayramda da aynı bedendeyiz bir buçuk ay sonra kavuşuyoruz inşallah
Fahriye41 bebek_29 bizde aynı cnmm Kurbanda da beraberiz inşallah Kasım da dünyaya gelicek eşimin doğum gününe denk geliyor 😍
ozay_kas Merhaba bende yeni öğrendim hamile olduğum u uygulamalaya göre 5 +4 günlük Rabbim saglikla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah ..Bizde bu bayram beraberiz inşallah…
Denizaydin06 Bende tam 8 haftalık oluyorum bayramda çok duygusal güzel şeyler Allah istiyem herkese nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı ❤️
Canan1991 Bizde varız 35 haftalıkken bayram kutlucaz kızımla birlikte inşallah seneye kucağımda olur o zaman asıl bayram olacak bana gibi geliyor