Ayseguls_baby Beko1211 kasık ağrıları normal benim de o haftada olmuştu yerleşme ağrıları oluyor. 2 gün sonra Bidaha beta baktırın bence
Beko1211 Ayseguls_baby ne olur ne olmaz doktora randevu aldım sağlık o Ocağı doktoru henüz erken gözükmez dedi ama emin olamadım ayakta dururken şiddetli ağrılarım oluyor dinlenince hafifliyor biraz daha
Ayseguls_baby Beko1211 anladım canım benim şiddetli ağrım hiç olmamıştı doktor da göremez bence sen tekrarla betayı
nurunuzgeldi acemiannne 4 kasım son adetin ilk günüydü benim bana bir de geç döllenme faln dediler bir hafta küçüktü şuan haftasıyla uyumlu olmuş da
nurunuzgeldi Ayseguls_baby öyle de son adetle betanın uyumlu olması lazım bu betaya göre bebeğiniz 1 haftalık var ya da yoktur geç döllenme mi olmuş acaba
Ayseguls_baby nurunuzgeldi bebek benim değil ben 10 haftalık hamileyim :) bu arada betayla ölçülmez benim 4+5 de betam 4470 di. 4+2 de 880 ile öğrenmiştim. Ama arkadaş için de bana da yüksek geldi büyük ihtimalle geç döllenme olmuş olabilir
[silindi] YyyyYasemin betayla haftanın bi alakası yok takibiniz adetinize göre yapılcak aradaki fark çoğalırsa doktor adet tarihini düzenleyecek, beta takibi sağlıklı ilerleyiş için önemli o kadar
Beko1211 Nurkl inşallah görürsünüz çok ağrım olmasa bayram sonrasını bekleyecektim ama riske atmak istemedim
Nurkl Beko1211 herkesin farklı oluyor canım eğer geç döllendi ise değer düşük çıkabiliyor, yanlış yönlendirmeyim ama dış gebelikte beta yükselip düşüp tekrar yükseliyor inşallah her şey gönlünce olur 💕
Pofidik123_ Ayseguls_baby inşallah canım bende gittiğimde bebişimi göriyim diye bekliyorum zor beklemek ama napalım 🥰
Ervahayal 6hilal_akin1 hm bende yumurtlamaya göre takip yaptım bu ay o şekil hamile kaldım 28 Nisan son adet tarihim
Sdnrymnklc 6hilal_akin1 bazen geç döllnme olabliyor ama bnm öyle mesela 22 haftalık diolar ama bn 20+4 üm doktorum geç döllnme olmus olabilir dedi
Ayseguls_baby Ervahayal ben de doktor takibiyle yumurtlama takibi yaptırmıştım ama doktor adetin son gününü baz alıyor