Onurbanuu Asill01 benımde oldu aspırını kes demıstı neden oksaparı kes dedı sıze pekı normalde kestırmıyolar ama
Asill01 Onurbanuu oksapar kan sulandırıcı oldugu için lekelenmeyi arttırıyor tamamen bırakılmadı sadece 4gün ara verdik kontrole cagırdı 5.gün tekrar başladım cnm aspirinde kan sulandırıcı aynı şey zaten
mrp2023 Minnakminik rahimde bi problem görünüyormu? Rahim filmi çekildimi bende mesela perde vardı düşük veya erken doğum riskin olur dediler tüp bebek tedavisinde perdede alındı sonra transferim oldu
Onurbanuu Asill01 hayır aspırın kanı cok sulandırıyor ıgne pıhtı etkısını onluyor oyuzden sasırdım tuo bebek tedavısı gordugum ıcın sormuştum
Sinemlimi Onurbanuu benim lekelenmem oldu ama herhangi bişeyi kes demedi. Kahverengi lekeden korkma dedi. Kanama olursa coraspini kes dedi. Kanamam olmadı şu ana kadar da
Reyhansultan Minnakminik devlet hastanesinde yaptirdim 12.500 hastane aldi. Bi o kadar da ilaclara ignelere verdik 25 bin tutmustur ama sebepsiz infertilite bizim ve yaşım 27 bu faktorlerle degisiyor fiyatlar