Tuselizya hafi son adet tarihin ne zaman hayırlı olsun 🙏😊 ama hemen gitme bence bak biz hepimiz bekliyoruz 😂
hafi Tuselizya ocak 12 son adet tarihim 2 tane gebelik testi yaptı çıktı onlarda🤣🤣sonra eşimle duramadik hastaneye kan vermeye gittik kandada çıktı şimdi bu ayın sonuna kadar beklicem ama sol tarafimda çok agrim var
Tuselizya hafi benim de 10 ocak kasık ağrım var hatta sağa sola yatarken şiddetleniyor uzanıyorum bütün gün 😊
rabiaclkmst Kizlar merhabalar benimde son adet tarihim 14 ocak şubatın 10 unda olmam gerekiyordu 2 gün sonunda gece test yaptım ve pozitif😍 eşimle dayanayıp hastaneye gittik gecenin bir yarısı ve beta 302 ydi 14 şubatta doktora gittik beta 600 olmuş fakat kese görünmedi pazartesi günü tekrar kontrolüm var inşallah görünür😍 🙏
misslkvc DenizA bende de ilk gittiğimde öyle olmuştu sonra test değerim 1300 cıkmıstı doktor 1500 oldugunda goruruz dedı 3 gun sonra gittim kese gözüktü 5.haftaya yeni girmiştim merak etme o yüzden gözükür 👍🏻🤰🏼
CnsyeniHamile DenizA canım benim adetim 3 gün geçti ve doktora gittim usg ile baktı gebelik var ama bişi söylemek için çok erken vücûd kendini hazırlıyor daha dedi kese mese yoktu ortada çok yenidir daha meraklanma 🙏
gdaslik DenizA görürsün keseni sonra kalp atışları sonra cinsiyet çok güzel heyecanlar biz de yolu yarıladık bakalım 😍 heyecanını da sonuna kadar yaşamak lazım hamileliğin her döneminin 😍😍
Meryemece DenizA geç döllenme olabilir daha cok yeni herkezin atnı olamaz sıkma canını bekle derim benim4haftalıkken kese gozuktu ama ben kalp atışını 8haftalılken duyabildim