DenizA Tuselizya yok canım ama muhtemelen bidahaki kontrolde doktor birşeyler daha yaptırır çünkü benim kan değerlerim normaldede çok düşüktü ek olarak birşeyler verebilir diye düşünüyorum
Serenimooo Tuselizya 8. Haftada göründü benim kesem sıkma canını geç döllenme olabilir benim öyle oldu 18. Haftadayız şuan 🥰😌
Tuselizya Akbulut ben 10 şubat 74 12 şubat 354 sonra bir daha yaptırmadım canını yakma sürekli dediler bana kalsa iki günde bir yaptırıcam 😂
Tuselizya DenizA folik asite başlaman gerek hemen normal de hamilelik düşündüğün de üç ay önceden başlatıyorlar
DenizA Tuselizya Başlatır o zaman canım haftaya kontrol var ama o zamana kadar folik asit kullanmamamın bi zararı olmaz dimi eğer olursa sağlık ocağından gidip kontrol ettireyim haftaya cumartesiye kadar
Tuselizya DenizA ben öğrendiğim gün başladım canım bilemiyorum ama sen kontrole gitmeden önce bi kana baktır yarın falan bi de doktor demedi mi başla diye folik asite 🤔
Akbulut DenizA ben de öğrendiğim gün doktor verdi ama sen kendin de başlayabilirsin sanki bir çok arkadaşım öyle başladı zararı olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin tabiki
DenizA Tuselizya yok canım hiç birşey söylemedi zaten kan sonuçlarım geç çıktığı için telefonda görüştük belkide dikkatli bakmadığı için söylememiş olabilir
Tuselizya Akbulut bencede zararlı birşey değil ben folic iod 12ye başladım mesela bi doktorunu arayıp sor bence
hafi selam kızlar benimde ilk gebeliğim kese yok dedi ama kanda 2-3 haftalık hamilesin dedi hafta içi doktora gidicem😊
Tuselizya hafi son adet tarihin ne zaman hayırlı olsun 🙏😊 ama hemen gitme bence bak biz hepimiz bekliyoruz 😂