Eslem2112 Mariam2 olabilirsin hamile nie kesinlikle yok diosunki kız benimki kesin de seninki bence olabilir
Mariam2 Eslem2112 geçen ayi hamile olduğumu o kadar emin din ki ne oldu bütün testler hep çizgi çıkardı hayal kırıklığı oldu bu yüzden sanmıyorum köyü çizgi görmek adar inanmamam artik gerçeği o çizgi bile bazen sahte onuda gördüm
Mariam2 Eslem2112 işte Perşembe yaptım ama bozdum ya onu yada bozuk çıktı dün almadım şimdi de nöbetçi eczane Uzak eşim uyior kalksın belki gider alir yada hastanede götürür bilmiyorum hem istiyorum öğrenmek hemde negatif çıkar diye gitmek de istemiyorum
seymaa2 seymaa2 ben bundan sonra peki 2 günde 1 şehir hastanesine gitsem kan alırlar mı? Betam 122 desem
Mariam2 Eslem2112 iyide çok Uzak nöbetçi eczane bulungum yer yürüme mesafe 25 daka diyor o surede hastanyie daha yakın otobusla 3 durak sonrası 🤣
Ananim seymaa2 ben özel hastanede yaptırdım. Gebelik testi istiyorum dedim hemen yaptılar. Pahalı bir şey değil.
edabolukbasi3- seymaa2 her hastanede almıyorlar maalesef hcg ya kadın doğum acil olması lazım yada özellerde falan normal devlet şehir hastaneleri almıyor
Accountant seymaa2 özele gidip veriyordum hiç uğraşamam devlettekilerle ara hastaneleri fiyat öğren en uygunu hangisiyse git orda ver 1 saat sonra sonuç çıkıyor istediğin saattede veriyorsun can sıkmaya değmez