Ayshababy Gmry bi bizde yaramadı ilişkiden sonra ertesi gün pembe nişanım geldi ama devami yok 3 gündür sancı çekiyorum
Ayshababy Gmry bugün suni verilecek canım ilk doğum diye 5gün bile sürer dedi o kadar sürüyor mu korkuyorum kendi sancımda var
Gmry Ayshababy canım nasılsın? Ben suni sancı almadım ama okadar sürmez 1gün içinde doğurmuş olursun inşallah♥️
Ayshababy Gmry en son 3 cm yarım fitilen başladık ama bebeğin kalp atışları düşüyor hemen ağrı kesici veriyorlar
Gmry Ayshababy benimde açılmam yavaş ilerledi ama ilerledi her şekilde içini ferah tut dua et bol bol sağlıkla kavuşun inşallah🙏
Ayshababy Gmry inşallah canım sağol şuan sancılar sıklaşmış tekrar açıklık kontrolü yapıp biraz ağrı kesici vericek uymam için 48 saat olucak uymuyorum
yagmurcoskun Ayshababy şimdi gördüm mesajlarınızı şuanda hastanedesiniz sanırım. Sancılarınız kendiliğinden mi başladı?
yagmurcoskun Ayshababy ilk doğum mu sizin? Ben de bugün 38+6 oldum ama doktor suniden falan bahsetmedi size ne dedi?
Ayshababy yagmurcoskun cnm bebeğin suyu çok azaldı kalp atışları düşüyor yükseliyor fitil ile başlatılar ama kendilinden 80 vuran sancım vardi 2cm açıklım olmuştu fitile 3cm oldu dahada artmıyor
Ayshababy Gmry birazdan daha şiddetli sancı verilecek o an bizede epidural koyucak doktor 3-4 saate etkisine göstermese sezaryan mecburi dedi bebek riske giriyor
Merveval Gmry gözünüz aydın olsun 🥰🌸allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🤲🏼rabbim bizlere o günleri göstersin inşallah 🤲🏼