Ayshababy Gmry çok sevindim canım hayırlı evlat olur inşallah sağlıklan büyüt 🌸❤️ şekerin ne durumda oldu hiç ölçüm yaptın mi bende 38+3 bizim kız inatçı gelmiyor bayramda suni sancılan doğum olabilir şeker hemen mi gidiyor diye merak etmeye başladım
Kubra001111 Gmry yaaa hayırlı olsun nasıl oldu kaçıncı haftada normal mi sezeryan mı anlatır mısınız 🌺🌺
Merveval Gmry gözünüz aydın olsun 🥰🌸allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🤲🏼rabbim bizlere o günleri göstersin inşallah 🤲🏼
Pinar0711 Ayshababy 39+6 ız 3 gün iyne yaptılar rahim yumuşalsın diye. Sanki hiç hamile değilim o kadar enerjikk 😂😂😂 bunlar neyi bekliyor acaba
yagmurcoskun Ayshababy ilk doğum mu sizin? Ben de bugün 38+6 oldum ama doktor suniden falan bahsetmedi size ne dedi?
Ayshababy Pinar0711 kızz bir bilsem dün o kadar nişan geldi sabahtan öğlen 2 kadar jole gibi pembe pembe geldi ama kızım gelmiyor 3 gündür 9 saat ağrı çekiyorum devami gelmiyor son 1 hafta daha suni sancılan zorlan gelir 😀
Gmry Kubra001111 38+0da sabah nişanım geldi 1saat sonra da suyum geldi 10da sancılarım başladı akşam 18:23te oğlum kucağımdaydı vajinal doğum yaptım epidural sayesinde🙈 epidural olmasa yapamazdım gerçekten
Gmry Ayshababy benim nişanımdan 1saat sonra suyum geldi sizinki doğum anında da gelebilir ki bu da çok iyi bi durum bebeğiniz rahatlıkla çıkabilecek demektir benim önceden geldi suyum ve doğum anında zorlandım bu konuda
Gmry Çok sağol canım amin inşallah🙏 şekerimi ölçtüler ama yüksekti hala geçmemiş dün gece 18:23te oldu doğumum
Aleyo03 @“Pinar0711” hamilelikte doğuma yakın vücut hormon salgılarmış güçlenmek için o yüzden çok enerjik olurmuşuz. Doğurabilirsin bu ara 😃 Birde bacak bacak üstüne atamazsan 3 güne doğar diyolarlar
Gmry Kubra001111 evet ben epidurali doğum paketime ekletmiştim baştan vajinalde olsa sezaryende olsa kullanmak için,vajinal doğumda da çok işime yaradı olmasa yapamazdım