Meryeminannesi20 Kızlar bebeğimin kilosu için 2.300 gr dedi doktorum 31+0 ken 1.700 gr dı doktor güzel almış dedi sizin bebiş kiloları nasıl
Meryeminannesi20 defnevedoruk gayet güzel kilosu benim ilk bebeğim çok küçük doğmuştu 2.640gr ikinci bebeğimde 3.200gr doğmuştu bakalım bu kaç doğacak
Esma006 Meryeminannesi20 sabahları yumurta haşlaması kaşar ağırlık veriyorum aradan bir iki saat sonra muz diliyorum tahin pekmez döküyorum üstüne kuruyemiş kefir bebek bisküvisi ve nesguik tozuyla beraber süt karışımı sırasıyla birer sat arayla yiyorum ama soluna yatmaya çalış hep
defnevedoruk Meryeminannesi20 benimde kızım çok kilolu doğmamıştı bu bebisim de o kilolarda doğar gibi geliyor, 3150 doğmuştu kızım
1melek2prens1anne Meryeminannesi20 sağlıkla gelsinler benim bi oğlum daha var bakalım 2 erkekle nasıl olacak
Meryeminannesi20 Esma006 bende çoğu şeye dikkat ediyorum bu kefir de iyi kilo yapıyormuş bir tek onu içemiyorum ya çok istiyorum ama olmuyor 😕
Meryeminannesi20 1melek2prens1anne benimde iki kızım var iki aynı cinsiyet peş peşe olunca güzel bence şimdi bu 3üncü oğlan olucak o yüzden heyecanımız çok 😊