Kuppraa Bat 3 haziran dayanamayıp bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama bilmiyorum var mı yok mu telaş yaptım siz de bir bakar mısınız 🥲
hyena Kuppraa valla hepsi olur ben bir erken bi kaset yapmıştım aynı sizinki gibi çıkmıştı beta 80 küsürlerdeydi
Kuppraa dalginkiz inşallah kuzum 🥰 Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda canım benim 🙏 💕🌸
Kuppraa Nisannurr Ay gerçekten mi 🥰 bekledikçe pembeleşti biraz daha aslında ama fotoğrafta belli olmuyor 🙈 inşallah pozitiftir 🥰
Kuppraa EjderhaSeda evet bende awoxa güvenerek kan verdim ama hala bekliyorum inşallah pozitif çıkar 🥰
Kuppraa mor_menekse1 hala bekliyorum ya hastaneden mesaj geldi aslında laboratuvar sonuçlarınız çıkmıştır diye ama e nabıza bakıyorum düşmemiş 🥲
Bir1kelebek Kızlar ben de çok istiyorum mayıs ayından çok umutluydum ama olmadı yarın sat günüm yani yeni bi sürece başlıyorum inşaAllah tüm isteyenler haziran ayında o güzel haberi alırız sağlıklı hayırlı bi şekilde 🥹
Kuppraa aycan88 yok canım ya çıkmadı henüz hastaneden mesaj geldi aslında laboratuvar sonuçlarınız çıkmıştır diye ama e nabıza bakıyorum yok bişey 🥲 inşallah çıkar en kısa zamanda meraktan çatladım 🙄😬