Cacaege nobodyyss hiç çıkarmadan duramıyorum hastanede 3 gün hiç çıkarmadım dikişim toparlanana kadar ama şimdi günlük en az 8 saat kadar takıyorum
Minikmucizem06 Cacaege Sezeryan sonrası hangi korseyi kullandınız hastanede takmanıza izin verdiler mi hemen dikiş yeriniz acımadı mı 🤭
Cacaege Minikmucizem06 ben kilolu gebe kaldım bebek çıkınca göbek dikişi kapatıyordu daha rahimde toplanmadıgı için. Hemen ilk gün hocalar herhangi bir korse takın dedi bel korsesi vardı evde onu kullandım yatarken taktırdılar ki göbek havada kalsın dikişi kapatmasın diye. Bana korse çok iyi geldi yürüdükçe içim sallanıyordu korse bunu engelledi
Minikmucizem06 Cacaege ben size bişey sorucam ya planlı sezeryan da da alttan muayene ediyorlar mı acaba açıklık varmı diye
Cacaege Minikmucizem06 1 kere sancım oldu acilden giriş yaptım muayene sırasında bakıldı. Açılma olsaydı acil sezaryene almak için, Buda doğum yapacağım günden 4 gün önceydi. Ama onun dışında doğum zamanı da dahil olmak üzere hiç bakılmadı. Sadece sezaryen sonrası kanama kontrolü yapmak için toplamda 2 defa bakıldı
Minikmucizem06 Cacaege Benim biraz fobim var da bu konuda atlatamıyorum ilk doğumdan kalma bir durum benim ilk doğumumda sezeryan sonrası kontrol etmemişlerdi demek ki her durum farklılık gösteriyor.
Cacaege Minikmucizem06 benim ilk doğumda genel anestezi ile acil olmustu sonrasında hiç bakılmamıştı ama bunda bakıldı bunda 6 saate yakın kum torbası da konuldu ilkinde konulmamıştı
Minikmucizem06 Cacaege Aynı durumdayız canım ilki genel anestezi benimde bakalım bu nasıl geçecek 🤷🏻♀️
Cacaege Minikmucizem06 hiç korkma canım içini ferah tut güzel düşün çok güzel olsun Allah iyilerle karşılaştırsın
Minikmucizem06 Cacaege Amin çok sağolun 🙏 Ziyaretçi saatlerini hatırlıyor musunuz acaba hastanenin Birde şey 2 gece mi yatış verdiler 🥰
Aydnkynk nobodyyss 10 kilo almıştım hastaneden eve geldiğimde hepsi gitmişti karnımda kısa sürede eski haline döndü ama her vücud aynı değil yağ dokusu cilt elastikiyeti hepsi etken ben normalde de çok su içerim bence en büyük faktör oydu
Cacaege Minikmucizem06 rica ederim ne demek sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın
aylisinannesi 82 ile doguma girdim , şimdi 73 kg yum aldıgım kiloların cogunu vermişim 2 kg fazlam kaldı 🥹Dogum yapalı da 2 hafta oldu. Göbek dersen hala duruyor gibi bende çok merak ediyorum gidecekmi diye 🫢
Minikmucizem06 Cacaege Ben yine sizi rahatsız ediyorum da yarın Allah’ın izniyle doğumum olacak şehir hastanesi depend takmaya izin vermiyor diye okumuştum bir yerde doğru mu normal ped mi almalıyım yanıma
Cacaege Minikmucizem06 allahım kurtarsın sağlıkla kucağına al canım depend asla taktırmıyorlar dikişler iyileşmiyor denildi ped muhakkak al yanına dualarım seninle hersey güzel geçecek inşallah 🌸❤️