Parinas Zeynepfasulye son adet tarihinizin ilk gününden kaç hafta geçtiyse o kadar haftalık oluyorsunuz. Bhcg ile gebelik haftası hesaplanmaz. Hayırlı olsun
birmayismasali Zeynepfasulye benim dünkü betam 1521 çıktı. Son adet tarihim 1 Mayıs. Uygulama da tam 4 haftalık gözüküyor. Sanırım bende erken döllenme oldu. Henüz muayene olmadım çarşamba günu gideceğim
Kitapkolik660_ Zeynepfasulye betaya göre değil son adet tarihine göre hesaplanır hafta beta herkeste aynı cıkmaz çünkü
Tubagzl Son adet tarihim 22 Nisan dün betam 10000 çıktı. Uygulamaya göre 5+4 fakat hiç belirtim de yok bu normal mi. 4+3 te vajinal ultrasonla kese görüldü çok küçük dendi kanama alanımızda var pazartesi doktora gideceğim var mı bu tarz şeyler yaşayan
Zeynepfasulye Tubagzl herkesin gebeligi aynı olamayabiliyomuş benimde sadece arada bazen mide bulantım oluyor o kadar suan uygulamaya göre tam 5 haftalık iki gün önce gittim ama kesem benim gözükmedi vajinal ultrasonda yapmadım doktorum bana
Zeynepfasulye Kitapkolik660_ son adeti e göre benim betam düşük çıktı geç döllenme olmuş o yüzden tam bilemiyorum kaç haftalık oldugunu