GirlandBoy_Mom KumpirsMom dikkat et canım benim hastane yıpratıyor insanı sen güçlüsün atlatırsın sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah 🩷🤲🏻
[silindi] KumpirsMom çok geçmiş olsun kuzum nasıl oldun her şey yolunda inşallah.Kendi doktorun o şehirde değil mi nasıl kabul etmemişler
KumpirsMom [silindi] evet ama bebek için erken doğum olursa kuvöz yok diye yollamaya çalışıyorlar şuan daha iyiyim 37 haftalıkken doğumu planlıyorlarmış yarınn perinatoloji uzmanı görücek sabah beni o karar vericek evdemi tamamlayacam o süreyi hastanedemi kalcam diye
oglussannesiiii KumpirsMom Allah yardımcın olsun benimde tansiyonum hastanede yüksek çıkıyor evde normal çıkıyor yârın randevu aldım doktora göstericem inşallah bir sıkıntı yaşamam daha 21 haftalık
KumpirsMom GirlandBoy_Mom evet cumartesi 34 haftalık oluyoruz sezaryen ile alacaklarmış kesin dedi onun heyecan ve stresini yaşıyorum 🥹 sen naptın kuzum aklımda sende aslında buraya pek giremiyorum
GirlandBoy_Mom KumpirsMom öylemi kuzum tansiyonun düşmüyor mu? Kendini hiç Strese sokma bebişin iyi olacak merak etme 🤲🏻🩷 bende bugün özele gidicem kuzum devletle olacak iş değil kafamda soru işareti kalmasın dedim
KumpirsMom @Biranneikibebe @GirlandBoy_Mom Aslında düştü baya ama bazı günler çok yükselmesede yükseliyor diye galiba böyle bi karar aldılar çok kesin konuştu doktor beklemeye gerek yok 34 kesin dedi 8 de vizit var bayrama denk geliyor onuda sorucam 🥹 ya haber ver banada inşallah her şey yolundadır senin gönlünü ferah tut kuşum ♥️
GirlandBoy_Mom KumpirsMom sağol bitanem 🩷hayırlısı böyleymiş senin için hiç korkma senin ve bebeğinin sağlığı için alınması gerek demekki kuzum dualarım seninle içini ferah tut🤲🏻🌼
KumpirsMom GirlandBoy_Mom Allah razı olsun benimde dualarım seninle sağ salim atlatalım bu süreçleri 🤲🏻♥️