KumpirsMom GirlandBoy_Mom 24 saatlik magnezyum vurdular o biraz sersemletiyor ateş basıyor resmen , tansiyon 11/6 düşmüş açlık kan 94 çıktı şükür 🤲🏻
GirlandBoy_Mom KumpirsMom çok şükür canım bugünlerde geçer inşallah ne kadar süre hastane de kalıcaksın bellimi
ErsBegAs KumpirsMom Canım bak arkadaşım yanımda gebelik zehirlenmesinden doğum yaptı 31de bebiş bir 40 gün kadar küvezde kaldı ama şu an 1.5 yaşında yaşıtlarını yakalamak üzere ve o kadar hareketli ki 🥹🥰 sıkma canını
KumpirsMom ErsBegAs oy maşallah 🥹🫶🏻 doğmasondan korkmuyorum 80 km uzaklıkta bi hastaneye verecekler ondan korkuyorum
KumpirsMom GirlandBoy_Mom ikinci günde geçti hafta sonu diye bekletirse pazartesi kalcam net bişey denmedi 😔
ABusraaaa KumpirsMom öyle olsaydı bu kadar çete mağduru olmazdı. amaçta zaten istedikleri hastanede dogurtmak.
KumpirsMom ABusraaaa ben gidemiyorum 80 km uzağa burda boş kuvöz yok istanbul anadolu yakasından bahsediyorum özel dışında bi çözüm yok
yasarceyda12 KumpirsMom canım yürüyüşün alakası yok senin kilon aşırı fazla zehirlenme olma ihtimali yüksek insanlardansın maalesef kilo aşırı etki ediyor inşallah sağlıkla kavuşursunuz ben zehirlenmedim ama tansiyonum çok yüksekti
yasarceyda12 KumpirsMom bu arada küvez için mi bu parayı istiyolar yeni doğan ücretsiz öyle bi ücret yok benim oğlum kaldı 10 gün kuruş ödemedik doğum ğarasından başka bizzat kardeşim ikiz doğum yaptı 2sixe yattı 20 gün kuruş ödemedi
KumpirsMom yasarceyda12 devlet hastanesinden sevk edilmeden mi oldu bu ? Bize sevk kağıdı alırsanız ücretsiz ama siz getirirseniz günlük 20 bin demişler eşime
yasarceyda12 55selin_ 40 günde değil ne zaman çıkarsa benim arkadaşım devlette doğum yaptı küvezde boşluk yoktu yakındaki hastaneye sevk ettiler 60 güne yakın kaldı kuruş ödemedi benim kardeşimin ikizleri 20 gün kaldı
KumpirsMom yasarceyda12 sorun orda devlet sevki karşıda bi devlet hastanesine yapıyor burda yakındaki özele değil
yasarceyda12 KumpirsMom öyle evet canım sevk lazım ama benşm kardeşim özelde doğum yaptı bende sadece doğum ücreti ödedik küveze para vermedik uzağa sevk etmeleri kötü ama prosedür böyle boş küvezneredeyse çocuk oraya